Θύμα των θερμοκρασιών η Ferrari

Οι πιο χαμηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν στις κατατακτήριες επηρέασαν τη συνεργασία της SF15-T με τα Pirelli

Ο Sebastian Vettel έπεσε θύμα των θερμοκρασιών καθώς η Ferrari δεν κατάφερε να συνεργαστεί σωστά με τα ελαστικά της Pirelli στις κατατακτήριες δοκιμές. Ο Γερμανός στο FP3 έδειξε να έχει καλό ρυθμό αλλά στη συνέχεια της ημέρας η θερμοκρασία έπεσε κι αυτό επηρέασε την SF15-T. Ωστόσο ο Vettel δηλώνει ότι έχει καλή αίσθηση μέσα στο μονοθέσιο και θα προσπαθήσει με μια καλή εκκίνηση να μπει ανάμεσα στις δύο Mercedes.

Με υψηλότερες θερμοκρασίες η διαφορά θα ήταν μικρότερη. Αύριο λογικά θα είμαστε πιο κοντά στις Mercedes. Δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε μεγάλες αποστάσεις, κανείς δεν έκανε, αλλά η αίσθηση που έχω από το μονοθέσιο είναι καλή. Η εκκίνηση θα είναι πολύ σημαντική. Εκκινώ από την εσωτερική κι αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω μια καλή εκκίνηση.

Ο Kimi Raikkonen ταλαιπωρήθηκε λίγο περισσότερο από την αλλαγή των θερμοκρασιών με αποτέλεσμα να σημειώσει την 6η επίδοση. Αυτό σημαίνει ότι αύριο θα βρει κίνηση μπροστά του και ίσως δεν καταφέρει να πάρει τα μέγιστα από τον αγώνα.

Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα καθώς οι προσπεράσεις εδώ είναι δύσκολες. Δεν είναι και η πιο ευχάριστη ημέρα. Αύριο θα είναι ένας δύσκολος αγώνας αν κολλήσω στην κίνηση αλλά θα προσπαθήσω να πάρω τα μέγιστα. Στην πρώτη προσπάθεια δεν είχα καθόλου πρόσφυση. Στη δεύτερη ένιωσα καλύτερα αλλά είχε κίνηση. Ήταν καταστροφή καθώς το μονοθέσιο ήταν ΟΚ αλλά ήταν δύσκολο να ζεστάνεις τα ελαστικά. Φαίνεται πως σε κάθε αγώνα καταφέρνουμε να κάνουμε λάθη. Πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Δεν έχουμε καλές θέσεις για τους αγώνες και κάνουμε τη ζωή μας πιο δύσκολη.

Σχόλια

Σχόλια