Η Williams προβληματίζεται με τα ελαστικά

Η συνεργασία της FW37 με τα μαλακά Pirelli στο Μονακό δεν είναι και τόσο καλή, κάτι που πρέπει να βελτιώσει η ομάδα

Ο Felipe Massa είναι απογοητευμένος από τον καιρό καθώς η ξαφνική μπόρα που ξέσπασε στο FP2 τους χάλασε το πρόγραμμα. Ο Βραζιλιάνος, όπως και όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί, δεν κατάφερε να δοκιμάσει με την πολύ μαλακή γόμα της Pirelli και τώρα έχει στη διάθεσή του μόνο μία ώρα στο FP3 του Σαββάτου.

Ήταν μια παραγωγική ημέρα παρόλο που η βροχή μας χάλασε το πρόγραμμα. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο Σάββατο και οι προβλέψεις αναφέρουν ότι δε θα βρέξει, έτσι σήμερα στο βρόχινο δεν είχαμε τίποτα να μάθουμε. Η πρώτη περίοδος εξελίχθηκε καλά με τη μαλακή γόμα και τώρα θα αναλύσουμε τα δεδομένα ώστε να βελτιώσουμε το set-up.

Ο Valtteri Bottas δήλωσε ότι πρέπει να βρουν τρόπο να κάνουν τα Pirelli να λειτουργήσουν σωστά καθώς μέχρι στιγμής είναι εκτός των ωφέλιμων θερμοκρασιών.

Δυσκολεύτηκα να κάνω τα μαλακά ελαστικά να λειτουργήσουν σωστά και στη συνέχεια λόγω καιρού έχασα την ευκαιρία να δοκιμάσω με την πολύ μαλακή γόμα.  Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας ώστε να δούμε πώς θα φέρουμε τα ελαστικά σε σωστή θερμοκρασία λειτουργίας. Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε λίγα δεδομένα για ανάλυση καθώς η βροχή δε μας επέτρεψε να κάνουμε και πολλά.

Σχόλια

Σχόλια