Ευχαριστημένος με την ισορροπία ο Hamilton

Ο Βρετανός έκανε το 2 στα 2 την πρώτη ημέρα στο Μονακό και είναι ικανοποιημένος με την αίσθηση της W06

Ο Lewis Hamilton έκανε το 2 στα 2 την πρώτη ημέρα στο Μονακό και είναι ικανοποιημένος με την αίσθηση της W06. Ο Βρετανός βρήκε από νωρίς ρυθμό σημειώνοντας την ταχύτερη επίδοση στο FP1 και στη συνέχεια στο FP2 πριν πιάσει βροχή. Ωστόσο γνωρίζει ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης κι αυτό σκοπεύει να κάνει στο FP3 το Σάββατο.

Ήταν μια καλή ημέρα. Εδώ πρέπει να καταφέρεις να βρεις ρυθμό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Επίσης πρέπει να είσαι πολύ συγκεκριμένος με το set-up και τις αλλαγές που θα κάνεις. Δεν κάνεις πολλές, εκτός κι αν είσαι άτυχος και η ισορροπία του μονοθεσίου δεν είναι καθόλου καλή. Σήμερα η ισορροπία δεν ήταν κακή κι απλώς χρειάστηκε να γίνουν μικρές αλλαγές εδώ κι εκεί. Οι δύο περίοδοι εξελίχθηκαν αρκετά καλά οπότε συνολικά είμαι ευχαριστημένος. Προφανώς και υπάρχουν πράγματα που χρειάζονται βελτίωση κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στη συνέχεια.

Ο Nico Rosberg από την άλλη δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος καθώς δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και παραλίγο μια κακή τοποθέτηση στην Tabac να του κοστίσει πολύ ακριβά. Ευτυχώς η επαφή με την μπαριέρα δεν προκάλεσε ζημιές στη Mercedes του.

Δεν ήταν και πολύ καλή ημέρα, ιδίως λόγω του καιρού. Κανείς δεν περίμενε να βρέξει, ειδάλλως όλοι θα είχαμε βάλει αμέσως την πολύ μαλακή γόμα. Μας εξέπληξε όλους. Το θετικό από τη σημερινή ημέρα είναι ότι χωρίς αμφιβολία το μονοθέσιο είναι πολύ γρήγορο.

Σχόλια

Σχόλια