Ο Hamilton στη Mercedes μέχρι το 2018

Νέο 3ετές συμβόλαιο Mercedes-Hamilton του οποίου η αξία ξεπερνά τα 120 εκατομμύρια ευρώ

Ο Lewis Hamilton έχει πλέον και επίσημα συμβόλαιο με τη Mercedes μέχρι το 2018. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συμφωνία τους την Τετάρτη 20/5 στο Μονακό. Το νέο συμβόλαιο μπορεί να χρειάστηκε μήνες διαπραγματεύσεων, καθώς ξεκίνησαν τις συζητήσεις το 2014, αλλά τελικά άξιζε καθώς είναι 3τές και η αξία του ξεπερνά τα 120 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Hamilton δήλωσε:

Η Mercedes είναι το σπίτι μου και δε θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος μένοντας εδώ για ακόμα 3 χρόνια. Είναι μια εταιρεία γεμάτη με παθιασμένους ανθρώπους που λατρεύουν τους αγώνες, από τη διοίκηση μέχρι το εργοστάσιο. Έχουν τεράστια δίψα για νίκες, ακόμα και μετά τη σπουδαία επιτυχία του 2014. Το ίδιο ισχύει και για εμένα. Το μονοθέσιο της Mercedes που οδηγώ αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο μονοθέσιο που είχα στην καριέρα μου. Απολαμβάνω κάθε GP καθώς βρίσκομαι στο όριο και παλεύω για τη νίκη. Η Mercedes-Benz ξεκίνησε να με υποστηρίζει από το 1998 οπότε είμαι υπερήφανος που με αυτό το νέο συμβόλαιο θα κλείσουμε μαζί τα 20 χρόνια, το 2018.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes, Toto Wolff, δήλωσε:

Η συνέχεια είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για την επιτυχία στην F1. Ο Lewis απόλαυσε ένα ιστορικό πρωτάθλημα με τη Mercedes-Benz πέρυσι και φέτος ήταν προτεραιότητα να ανανεώσουμε το συμβόλαιο. Πήραμε τον χρόνο μας και επεξεργαστήκαμε τα δεδομένα χωρίς να βιαστούμε. Το αποτέλεσμα είναι μια ισχυρή συμφωνία η οποία θα ενισχύσει την ένωση του Lewis με τη Mercedes-Benz αλλά και την εικόνα των δύο πλευρών στην F1. Τα ρεκόρ του Lewis στην πίστα μιλούν από μόνα τους και είναι επίσης μια σπουδαία προσωπικότητα για την εταιρεία. Προσωπικά ανυπομονώ να συνεχίσουμε τους αγώνες με αυτό το ισχυρό δίδυμο οδηγών που έχουμε και να σημειώσουμε ακόμα περισσότερα ιστορικά επιτεύγματα.

Σχόλια

Σχόλια