Νέος ιστότοπος Kymco Greece

  Με ιδιαίτερα αναβαθμισμένη αισθητική και έμφαση στη χρηστικότητα, ο νέος ιστότοπος της Kymco στην Ελλάδα είναι γεγονός

  Δελτίο Τύπου

  Με ιδιαίτερα αναβαθμισμένη αισθητική και έμφαση στη χρηστικότητα, ο νέος ιστότοπος της Kymco στην Ελλάδα είναι γεγονός
  Με μεγάλη ευκολία στην πλοήγηση, πρόκειται για ένα διαδραστικό εργαλείο ενημέρωσης και γνώσης, αλλά και όχι μόνο! Ο επισκέπτης μπορεί εύκολα και γρήγορα να ενημερωθεί για όλα τα νέα της εταιρίας, να περιεργαστεί όλα της τα προϊόντα, ακόμα και να κλείσει ραντεβού για το service του οχήματός του! Και πριν το πάει, να δει αναλυτικά τι ανταλλακτικά θα χρειαστεί και πόσο θα του στοιχίσουν! Ότι μοντέλο κι αν διαθέτει!
  Παράλληλα, μπορεί ανά πάσα στιγμή να δει τα μοντέλα που διατίθενται για test ride και σε ποιο κατάστημα ανά την Ελλάδα, να επιλέξει αυτό που επιθυμεί και να επικοινωνήσει άμεσα για ορισμό της ημέρας και της ώρας που θα το οδηγήσει!
  Για τον υποψήφιο αγοραστή, παρόντα είναι φυσικά όλα τα μοντέλα της εταιρίας, όπως scooter 50-500cc, mopeds 50-125cc, μοτοσυκλέτες 125cc, ATV & SSV 50-700cc, με πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά, φωτογραφίες, αλλά και video!
  Στον τιμοκατάλογο κάντε ένα απλό κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει και μπορείτε να ορίσετε τον τρόπο που θέλετε να το πληρώσετε. Από 0% προκαταβολή, υπολογίστε εσείς πόσες δόσεις επιθυμείτε και μάθετε άμεσα το ύψος της κάθε μίας εξ αυτών!
  Ακόμα, μια επίσκεψη στο www.kymco.gr θα σας δώσει τη δυνατότητα να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας τους πολυσέλιδους και αναλυτικότατους καταλόγους των προϊόντων της Kymco, έτσι ώστε να μπορείτε να τους μελετήσετε ακόμα και όταν είστε “off line”!
  Και επειδή Kymco πωλούνται σε όλη την Ελλάδα, βρείτε το εξουσιοδοτημένο κατάστημα στην περιοχή σας και μάθετε για τις παροχές που σας προσφέρει.
  Κάντε κλικ στο www.kymco.gr και κερδίστε χωρίς όρους!

  Σχόλια

  Σχόλια