Ο Nakajima στοχεύει να γυρίσει στο Le Mans

Ο άτυχος Ιάπωνας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και τώρα αγωνίζεται για να είναι 100% έτοιμος για τον μεγάλο αγώνα

Οι 6H του Spa ήταν ένας αγώνας που η Toyota θα ήθελε να ξεχάσει. Όχι μόνο τα δύο της TS040 Hybrid δεν μπορούσαν να ανταγωνιστούν τα Audi και τα Porsche, είδε και τον Kazuki Nakajima να έχει ατύχημα στις ελεύθερες δοκιμές με αποτέλεσμα να μην μπορεί να λάβει μέρος στον αγώνα. Ο Ιάπωνας είχε σύγκρουση με το Audi #8 του Oliver Jarvis με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη σπονδύλου.

Τώρα ο Nakajima έχει βγει από το νοσοκομείο, περπατάει κανονικά, και θα περάσει χρόνο στην Ιταλία με τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας. Σκοπός τους είναι να αγωνιστεί στο Le Mans.  Η απόφαση για το αν θα συμμετάσχει ο Ιάπωνας στις 24H του Le Mans, θα παρθεί στο τέλος του μήνα καθώς η Toyota θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια που έχει στη διάθεσή της.

Αν ο Nakajima δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, τότε στο τιμόνι της TS040 Hybrid θα κάτσει ο συμπατριώτης του και αναπληρωματικός οδηγός της Toyota, Kamui Kobayashi. O Ιάπωνας, πρώην οδηγός των Toyota, Sauber και Caterham, θα οδηγήσει το TS040 Hybrid σε δοκιμές στο Spa, μέσα στον Μάιο.

Σχόλια

Σχόλια