Νέες αναβαθμίσεις για το Citroen DS3 WRC

  Η Citroen παρουσίασε το δεύτερο μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων για το DS3 WRC

  Η Citroen παρουσίασε το δεύτερο μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων για το DS3 WRC. Στις αρχές της χρονιάς είχε φέρει νέο κινητήρα και νέο σύστημα αλλαγής ταχυτήτων με paddles. Τώρα παρουσιάζει ένα νέο εμπρός μέρος το οποίο παράγει περισσότερη κάθετη δύναμη αλλά και νέα χρώματα. Το αεροδυναμικό πακέτο μοιάζει αρκετά με αυτά του ανταγωνισμού, Volkswagen και Hyundai, κι έχει ως αποτέλεσμα μικρότερη οπισθέλκουσα και περισσότερη κάθετη δύναμη. Τα νέα χρώματα του DS3 WRC είναι πιο σκούρα αλλά έχουν δυναμικές λεπτομέρειες.

  Ο νικητής του Ράλι Αργεντινής, Kris Meeke, δηλώνει ενθουσιασμένος με τις αναβαθμίσεις λέγοντας ότι δουλεύουν σωστά.

  Παράγει περισσότερη κάθετη δύναμη στο εμπρός μέρος κι αυτό είναι πολύ καλό. Γίνεται αισθητό στις υψηλές ταχύτητες αλλά όταν οδηγείς το αυτοκίνητο πάντα είσαι στο απόλυτο όριο της πρόσφυσης, όπως και να έχει. Στην αρχή της χρονιάς είχαμε νέο κινητήρα και paddles για αλλαγές ταχυτήτων. τώρα έχουμε νέο εμπρός μέρος κι αυτό είναι πολύ καλό καθώς σημειώνουμε πρόοδο.

  Ο επικεφαλής της Citroen, Yves Matton, πρόσθεσε:

  Η Citroen δεν έχει σταματήσει να δουλεύει πάνω στην εξέλιξη του DS3 WRC. Μαζί με τις αναβαθμίσεις του Ιανουαρίου αυτό το νέο πακέτο είναι ότι πιο σημαντικό έχουμε φέρει μέχρι στιγμής για το DS3 WRC. Ήδη βλέπουμε τη δουλειά της ομάδας να φέρνει αποτελέσματα. Έτσι αυτό το νέο πακέτο μαζί με το 1-2 στο Ράλι Αργεντινής έχει ανεβάσει την ψυχολογία όλων μας.

  Το αναβαθμισμένο Citroen DS3 WRC θα κάνει το ντεμπούτο του στο Ράλι Πορτογαλίας 21-24 Μαΐου.

  ds3-wrc-15-new-1

  Σχόλια

  Σχόλια