Περιοδεία ξεκινάει η νέα BMW Σειρά 1 σε πόλεις της Ελλάδας

  Η νέα BMW Σειρά 1 με ανανεωμένη σχεδίαση, υψηλή αισθητική και νέους απίστευτα αποδοτικούς κινητήρες BMW TwinPower Turbo είναι συναρπαστική για κάθε οδηγό

  Δελτίο Τύπου

  Η νέα BMW Σειρά 1 με ανανεωμένη σχεδίαση, υψηλή αισθητική και νέους απίστευτα αποδοτικούς κινητήρες BMW TwinPower Turbo είναι συναρπαστική για κάθε οδηγό. Τα νέα πισωκίνητα μοντέλα προτίθενται να γίνουν το νέο πρότυπο οδηγικής απόλαυσης στην premium μικρή κατηγορία με την τεχνολογία BMW EfficientDynamics και μια πλήρως ανανεωμένη γκάμα τρικύλινδρων και τετρακύλινδρων κινητήρων βενζίνης και diesel που επιτυγχάνουν υψηλές επιδόσεις με ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση.

  Η νέα BMW Σειρά 1 ξεκινάει περιοδεία σε αγαπημένες κεντρικές πόλεις της Ελλάδας και προσκαλεί τους φίλους της μάρκας να δουν το νέο μοντέλο και να το οδηγήσουν. Ο πρώτος σταθμός της περιοδείας ξεκινάει από την Αθήνα και το Εμπορικό Κέντρο Golden Hall.

  Από την Τρίτη 12 μέχρι και το Σάββατο 16 Μαΐου, οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να προγραμματίσουν test drive μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών του BMW Group Hellas στο τηλέφωνο 210-9118 000.

  Η νέα BMW Σειρά 1 θα επισκεφθεί και άλλα κεντρικά σημεία σε μεγάλες πόλεις της χώρας μέχρι τις αρχές Ιουνίου.

  Σχόλια

  Σχόλια