Οι συνθήκες στη Βαρκελώνη επηρέασαν τη Mercedes

Η απόδοση της W06 επηρεάστηκε από τον αέρα και τη ζέστη αλλά οι Hamilton και Rosberg πιστεύουν ότι έχουν καλό ρυθμό

Ο Lewis Hamilton ήταν ταχύτερος την πρώτη ημέρα στο Grand Prix Ισπανίας δείχνοντας τις διαθέσεις του για τη συνέχεια του 3ημέρου. Ωστόσο ο Βρετανός δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος καθώς οι συνθήκες στο Circuit de Catalunya δεν του επέτρεψαν να πάρει τα μέγιστα από την W06.

Ο άνεμος σήμερα ήταν αρκετά έντονος, κάποιες στιγμές και αρκετά άστατος κατά τη διάρκεια του γύρου. Το μονοθέσιο επηρεάστηκε από αυτό. Επίσης το απόγευμα η θερμοκρασία ήταν υψηλή οπότε νομίζω ότι αυτό έπαιξε ρόλο στους χρόνους μου. Προτεραιότητα έχει να κατανοήσουμε τη λειτουργία των ελαστικών και πώς θα γίνει σωστή διαχείριση της φθοράς. Αυτό είναι σημαντικό καθώς ο αγώνας είναι αυτός που μετράει περισσότερο απ’ όλα.  Δεν έχουμε αναλύσει ακόμα το γυρολόγιο αλλά φαίνεται να έχουμε δυνατό ρυθμό.

Ο Nico Rosberg για μια ακόμα φορά έδειξε να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό του team-mate του στον έναν γρήγορο γύρο. Ο Γερμανός θέλει να αναλύσει τα δεδομένα ώστε να δει πώς μπορεί να βελτιωθεί.

Δούλεψα πολύ πάνω στον ρυθμό αγώνα στο FP2 και είμαι ευχαριστημένος με τα μεγάλα stint. Φάνηκε να είμαστε ταχύτεροι από τις Ferrari. Όσον αφορά στον έναν γρήγορο γύρο έχω ακόμα δουλειά να κάνω ώστε να βρω περισσότερη ταχύτητα. Θα προσπαθήσω σκληρά μαζί με την ομάδα απόψε και θα δούμε πού μπορώ να βελτιωθώ.

Σχόλια

Σχόλια