Χρήσιμα δεδομένα από το Μπαχρέιν

Η Pirelli είναι ικανοποιημένη από τη δουλειά που έγινε στο Sakhir και τώρα ετοιμάζει βελτιωμένα ελαστικά για τη Βαρκελώνη

Το διήμερο δοκιμών στο Μπαχρέιν ήταν πολύ χρήσιμο για τη Pirelli σύμφωνα με τον αγωνιστικό της διευθυντή, Paul Hembery. Οι Caterham, Mercedes και Williams ολοκλήρωσαν 247 γύρους δοκιμάζοντας νέες λύσεις των Ιταλών για τα P Zero. Συνολικά δοκιμάστηκαν 4 νέες γόμες και 3 νέες δομές ελαστικών, και όπως αναφέρει ο Hembery η Pirelli θα φέρει βελτιωμένα ελαστικά στο Grand Prix Ισπανίας, αρχές Μαΐου. Η ιταλική φίρμα θα έχει την ευκαιρία να κάνει νέες δοκιμές αμέσως μετά το 3ήμερο στη Βαρκελώνη.

Η ευκαιρία του να κάνουμε δοκιμές με τα φετινά μονοθέσια είναι κάτι που πάντα ευχόμασταν. Είναι σημαντικό το ότι μπορούμε να κάνουμε αυτές τις δοκιμές. Συλλέξαμε πολύτιμα δεδομένα, δοκιμάσαμε διάφορες λύσεις έχοντας το 2015 κατά νου υπό απαιτητικές συνθήκες. Τώρα θα αξιοποιήσουμε τα δεδομένα αυτών των δύο ημερών ώστε να εξελίξουμε τα ελαστικά για τη Βαρκελώνη όπου αναμένεται τα μονοθέσια να είναι βελτιωμένα.

Σχόλια

Σχόλια