Τα κατάφερε ο Sordo

  Ο Ισπανός τελικά θα τρέξει στην Αργεντινή με τη Hyundai αφήνοντας εκτός τον Hanninen

  Τελικά τα κατάφερε ο Dani Sordo και θα αγωνιστεί στο Ράλι Αργεντινής παίρνοντας τη θέση του Juho Hanninen. Αρχικά ο Ισπανός είχε μείνει εκτός (σχετικό άρθρο) αλλά τελικά τα δεδομένα άλλαξαν. Η Hyundai προσπάθησε να φέρει και τρίτο i20 WRC αλλά αυτό δεν ήταν δυνατό να επιτευχθεί λόγω περιορισμών με τα logistics. Οι Κορεάτες πιστεύουν στις δυνατότητες του Ισπανού ο οποίος στη Πορτογαλία απέδειξε ότι είναι γρήγορος και στο χώμα. Ο Hanninen θα επιστρέψει στο κάθισμα του i20 WRC για τη Σαρδηνία.

  Η Hyundai αναφέρει:

  Θεωρήσαμε ότι αξίζει να δώσουμε στον Dani μια δεύτερη συνεχόμενη παρουσία στο πρωτάθλημα μετά την εκπληκτική επίδοσή του στη Πορτογαλία. Προσπαθήσαμε να φέρουμε και 3 αγωνιστικό για το Ράλι Αργεντινής αλλά τελικά τα logistics μας δημιούργησαν πρόβλημα με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρουμε. Το συζητήσαμε με τον Juho ο οποίος το δέχτηκε κι έτσι θα επιστρέψει για τη Σαρδηνία.

  Ο Sordo δήλωσε με τη σειρά του:

  Ευχαριστώ πολύ την ομάδα που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ στο Ράλι Αργεντινής. Στη Πορτογαλία δείξαμε ότι το i20 WRC έχει δυνατότητες και ήταν κρίμα που δεν κατάφερα να τερματίσω. Θα προσπαθήσω για ένα καλύτερο αποτέλεσμα στην Αργεντινή όπου έχω μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο.

  Σχόλια

  Σχόλια