Τραυματίστηκε ο Marquez

  Ο Marc Marquez έσπασε το μικρό δάχτυλο του χεριού του σε προπόνηση dirt track

  Η τύχη δεν είναι με το μέρος του Marc Marquez τον τελευταίο καιρό καθώς έπειτα από την πτώση στην Αργεντινή, ο Ισπανός είχε πτώση και σε προπόνηση dirt track τραυματίζοντας το χέρι του. Ο Ισπανός πρωταθλητής είχε κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού και ο Dr Mir τοποθέτησε μια πλάκα τιτανίου προκειμένου να επιταχύνει την ανάρρωση.

  Η ανακοίνωση του HRC ανέφερε πως η «συμμετοχή του Marquez στο ισπανικό Grand Prix δεν έχει αποκλειστεί(!)», κάτι που αφήνει να εννοηθεί ότι ο Ισπανός λογικά θα βρεθεί στη Jerez κανονικά την ερχόμενη εβδομάδα.

  Ο Dr Mir είπε:

  Ο Marc Marquez φιλοξενήθηκε στο Νοσοκομείο Quiron Dexeus έπειτα από μια πτώση σε προπόνηση που είχε το πρωί. Ο ασθενής παρουσίασε μια δυσμορφία στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού και μια ακτινογραφία έδειξε κάταγμα και εξάρθρωση. Για αυτόν τον λόγο, αποφασίσαμε να περιποιηθούμε τον τραυματισμό τοποθετώντας μια πλάκα τιτανίου στο δάχτυλο. Αυτό θα μας επιτρέψει την εκκίνηση της ανάρρωσης έπειτα από 24 ώρες και θα δώσει τη δυνατότητα στον Marquez να αγωνιστεί στη Jerez.

  Σχόλια

  Σχόλια