Δεν ανησυχούν στη McLaren

O Boullier δηλώνει ότι το πρόβλημα με τον συμπλέκτη στο Μπαχρέιν ήταν μεμονωμένο γεγονός

Οι Jenson Button και Kevin Magnussen εγκατέλειψαν στο Μπαχρέιν με πρόβλημα στο συμπλέκτη της MP4-29. Όμως ο επικεφαλής της ομάδας, Eric Boullier, δηλώνει ότι δεν υπάρχει ανησυχία για το μέλλον καθώς ήταν μια μεμονωμένη βλάβη. Η McLaren είχε δύο απροβλημάτιστες ημέρες δοκιμών στο Μπαχρέιν.

Ήταν μεμονωμένο συμβάν. Το διορθώσαμε και όπως βλέπεται τις δύο ημέρες δοκιμών στο Μπαχρέιν δεν υπάρχει πρόβλημα. Προφανώς και υπήρξε ανησυχία με τις δύο εγκαταλείψεις αλλά πλέον όλα είναι εντάξει.

Ο Boullier συμφωνεί με τη δήλωση του Jenson Button (σχετικό άρθρο), πως η MP4-29 είναι το δεύτερο ταχύτερο μονοθέσιο μετά την W05 και είναι αισιόδοξος ότι η διαφορά θα καλυφτεί σύντομα.

Αν κοιτάξετε τον ρυθμό του Jenson φαίνεται πως είχαμε τη δυνατότητα να τερματίσουμε μπροστά από τις δύο Force India. Οπότε συμφωνώ στο ότι μπορεί να είμαστε η δεύτερη ταχύτερη ομάδα. Πιέζουμε σκληρά για να φτάσουμε τις δύο Mercedes και τα αποτελέσματα της δουλειάς μας θα φανούν στους επόμενους αγώνες. Η διαφορά είναι τεράστια αλλά θα προσπαθήσουμε να την μαζέψουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Σχόλια

Σχόλια