Στο 2ο σκαλί του βάθρου η KTM-FANMOTO

  Πολύ καλά τα αποτελέσματα της νεοσύστατης Ομάδας MX KTM-FANMOTO

  Δελτίο Τύπου

  O 1ος αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος MX ολοκληρώθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου στην Χαλκίδα και η νεοσύστατη Ομάδα MX KTM-FANMOTO πανηγυρίζει για τα αποτελέσματα του αναβάτη της Σταμάτη Δημολιάνη!!!

  Ο περσινός Πρωταθλητής της κατηγορίας Open Σταμάτης Δημολιάνης συμμετείχε στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MX με την αγωνιστική ομάδα KTM-FANMOTO και μια ολοκαίνουρια μοτοσυκλέτα KTM 450 SX-F.

  Στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου ο αναβάτης σημείωσε 1ο χρόνο παρά τις δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούσα στο αγωνιστικό τερέν.

  Στο πρωινό warm up της Κυριακής ο Σταμάτης είχε μια μικρή πτώση η οποία δεν πτόησε τον έμπειρο αναβάτη και στην εκκίνηση έφυγε μπροστά και στα δύο σκέλη του αγώνα. Για αρκετούς γύρους έκανε έναν σταθερό αγώνα τακτικής ελέγχοντας την διαφορά από τον τρίτο, κάτι που τελικά του εξασφάλισε την πολύ καλή 2η θέση.

  Ο Υπεύθυνος Αγωνιστικού Τμήματος της KTM-FANMOTO Φάνης Στρωματίας δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος: “Η FANMOTO συμμετέχει για πρώτη φορά επίσημα σε αγώνες MX και δεν μπορεί παρά να αισθανόμαστε ικανοποίηση τόσο για την εμφάνιση όσο και για το τελικό αποτέλεσμα. Ο αγώνας αυτός ήταν μια πολύτιμη ευκαιρία για να αποκτήσουμε χρήσιμα δεδομένα γύρω από τις αναρτήσεις και το στήσιμο της μοτοσυκλέτας, αλλά και πολύτιμη εμπειρία σε επίπεδο αγώνα. Ο Σταμάτης οδήγησε με τακτική και σοβαρότητα και απέδειξε για μια φορά ακόμα την παροιμιώδη σταθερότητα του. Ευχαριστώ τον Σταμάτη και όλη την ομάδα για την εξαιρετική δουλειά. Ραντεβού στον επόμενο αγώνα.”

  Σχόλια

  Σχόλια