Με ανεβασμένη ψυχολογία ο Latvala

  Ο Φινλανδός παρά την κακή εμφάνιση στην Πορτογαλία ετοιμάζεται για αντεπίθεση στην Αργεντινή

  Τελικά ο Jari-Matti Latvala ούτε αυτή τη φορά κατάφερε να νικήσει τον κακό του δαίμονα, το Ράλι Πορτογαλίας. Ο Φινλανδός ξεκίνησε δυναμικά το ράλι κυνηγώντας τον Sebastien Ogier για τη νίκη αλλά στην 5η ΕΔ του αγώνα «έκοψε» λίγο παραπάνω απ΄ ότι χρειαζόταν μια στροφή με αποτέλεσμα να τουμπάρει το Polo R WRC. Στη συνέχεια ο Latvala πήρε εκκίνηση την επόμενη ημέρα με καθεστώς Rally 2 καταφέρνοντας να πάρει τους επιπλέον βαθμούς της δεύτερης θέσης στην Power Stage.

  Τώρα ο Latvala ετοιμάζεται για το Ράλι Αργεντινής και παρόλο το ατύχημα, η ψυχολογία του είναι ανεβασμένη. Η διαφορά του από τον Ogier στο πρωτάθλημα εκτοξεύτηκε από τους 3 στους 29 βαθμούς.

  Το Ράλι Πορτογαλίας έδειξε για μια ακόμα χρονιά ότι δίκαια συγκαταλέγεται μέσα στα πιο δύσκολα ράλι του κόσμου. Ο ρυθμός μας ήταν πολύ καλός και είχαμε την ευκαιρία να ανέβουμε στο βάθρο. Δυστυχώς ένα μικρό λάθος την Παρασκευή είχε πολλές επιπτώσεις. Ήταν πολύ απογοητευτικό και το λάθος μας το πληρώσαμε ακριβά. Στη συνέχεια αλλάξαμε τη στρατηγική μας και επικεντρωθήκαμε στη Power Stage. Κρατήσαμε μερικά μαλακά ελαστικά και αυτό απέδωσε καθώς σημειώσαμε τον δεύτερο χρόνο. Η διαφορά από την κορυφή μεγάλωσε αλλά υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος. Είμαστε αισιόδοξοι για το Ράλι Αργεντινής και ελπίζω να μπορέσουμε να παλέψουμε για τη νίκη.

  Το ατύχημα του Latvala στο Ράλι Πορτογαλίας.

  Σχόλια

  Σχόλια