Δεν πανικοβάλλεται η Mercedes

Ο Lauda κάνει σαφές ότι δεν πρόκειται να αλλάξουν το πρόγραμμα εξέλιξης της W06, παρά την πίεση που δέχονται από τη Ferrari

Η Mercedes δεν πρόκειται να βιαστεί και να παρουσιάσει αναβαθμίσεις νωρίτερα ώστε να μην αφήσει τη Ferrari να την πλησιάσει άλλο. Ο Niki Lauda κάνει σαφές ότι το πρόγραμμα εξέλιξης της ομάδας θα παραμείνει ίδιο παρά την πίεση που δέχεται από τους ανθρώπους του Maranello. Η F1 ετοιμάζεται για το 5ο GP της χρονιάς το οποίο θα διεξαχθεί στην Ισπανία. Εκεί όλες οι ομάδες, παραδοσιακά, θα παρουσιάσουν τα μεγάλα πακέτα αναβαθμίσεων. Ο Lauda επιβεβαίωσε πως το ίδιο θα κάνει και η Mercedes.

Όχι δεν πρόκειται να φέρουμε αναβαθμίσεις νωρίτερα, είμαστε μόλις στον 4ο αγώνα της χρονιάς. Αυτό που δείχνει ως μειονέκτημα τώρα, στη συνέχεια, όταν πραγματικά θα μετράει στο δεύτερο μισό της χρονιάς, θα μετατραπεί σε ευκαιρία. Το σωστό είναι να μην αλλάξουμε το πρόγραμμά μας για ένα καπρίτσιο. Όπως και να έχει στη Βαρκελώνη θα έχουμε μεγάλες αλλαγές στο μονοθέσιό μας.

Ο Αυστριακός πρόσθεσε πως δεν του κάνει εντύπωση η πρόοδος της Ferrari.

Η αλήθεια είναι ότι στην F1 πάντα είσαι υπό πίεση. Η ανωμαλία ήταν πέρυσι, όχι φέτος. Για να πω την αλήθεια ποτέ δεν είχα την ψευδαίσθηση ότι θα συνεχίσουμε να κυριαρχούμε με αυτόν τον τρόπο. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση η απόδοση της Ferrari.

Σχόλια

Σχόλια