Ο Prodromou φεύγει ο Fallows έρχεται

Ο Prodromou επιστρέφει στη McLaren και ο Fallows αναλαμβάνει τη θέση του στην RBR

Η Red Bull ανακοίνωσε ότι ο επικεφαλής αεροδυναμικής, Peter Prodromou, παραιτήθηκε από τα ενεργά του καθήκοντα καθώς έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο με τη McLaren. Όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις ο Prodromou θα κάνει ένα ετήσιο διάλειμμα από τις εργασιακές του υποχρεώσεις και στη συνέχεια θα πιάσει δουλειά στη νέα του ομάδα.

Ο Prodromou φεύγει, ο Dan Fallows επιστρέφει στην RBR. Ο Fallows ήταν επικεφαλής αεροδυναμικού τμήματος στο Milton Keynes φεύγοντας από την ομάδα πέρυσι. Τώρα επιστρέφει και αναλαμβάνει να καλύψει άμεσα το κενό του Prodromou.

Η είδηση ότι ο Prodromou επιστρέφει στη McLaren είναι γνωστή από τον Οκτώβριο του 2013 και την ανακοίνωσε είχε κάνει τότε ο Martin Whitmarsh. Έτσι λοιπόν ο κυπριακής καταγωγής αεροδυναμιστής μετακομίζει στο Woking όπου θα πιάσει δουλειά από το 2015, διότι για το 2014 έχει συμβόλαιο με την RBR.

Ο Prodromou επιστρέφει στην πρώτη του ομάδα στην F1. Το 1991 αποφοίτησε από το Imperial College του Λονδίνου με πτυχίο στην αεροναυπηγική και μάστερ στη δυναμική ρευστών. Την ίδια χρόνια εντάχθηκε στην ομάδα και το 2000 ανέλαβε το ρόλο του επικεφαλής αεροδυναμικής σήραγγας. Στη πορεία έγινε επικεφαλής αεροδυναμικής, στο πλάι του Newey. Η συνέχεια είναι γνωστή με τον Βρετανό να το φέρνει στην RBR.

Σχόλια

Σχόλια