Θέλει να πάει Αργεντινή ο Sordo

  Ο Dani Sordo στο Ράλι Πορτογαλίας έδειξε στους ανθρώπους της Hyundai ότι μπορούν να τον εμπιστευθούν και στα χωμάτινα ράλι παρόλο που εγκατέλειψε. Η εγκατάλειψη δεν ήρθε από δικό του λάθος αλλά από μηχανικό πρόβλημα του i20 WRC. Ο Ισπανός ήταν πολύ κοντά στην 4η θέση της γενικής αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το σκληρό ράλι. Η Hyundai ανακοινώνοντας τους οδηγούς της για το Ράλι Αργεντινής δεν είχε στη λίστα της τον Sordo, αλλά μόνο τους Thierry Neuville και Juho Hanninen. Ο Ισπανός θέλει να οδηγήσει ξανά καθώς είδε ότι μπορεί να πάει καλά και στο χώμα αλλά ο επικεφαλής της ομάδας, Michael Nandan, δήλωσε πως τα logistics τους περιορίζουν.

  Δεν γνωρίζω γιατί δεν πάω στην Αργεντινή. Έχω αρκετή εμπειρία από αυτό το ράλι και έχω πολλούς οπαδούς εκεί. Πρέπει να ρωτήσετε την ομάδα. Εγώ θέλω να κάνω περισσότερα αλλά δεν είναι δική μου απόφαση. Ήμουν ευχαριστημένος στην Πορτογαλία, Ελπίζω να οδηγήσω περισσότερο αλλά προς το παρόν το επόμενο ράλι για εμένα είναι αυτό της Γερμανίας.

  Ο Nandan δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε ξανά τρία i20 WRC, αυτή τη φορά στην Αργεντινή.

  Ανακοινώσαμε πως ο Juho θα οδηγήσει για εμάς στην Αργεντινή. Φέραμε τον Dani στην Πορτογαλία για να δούμε αν είναι ανταγωνιστικός στο χώμα, διότι πέρυσι πίστευε ότι έχει ξεχάσει πως οδηγούν στο χώμα. Είχε σημασία αυτή η συμμετοχή ώστε να ανέβει η αυτοπεποίθηση του. Νομίζω ότι τα καταφέραμε και τώρα κοιτάμε τι δυνατότητες υπάρχουν για να οδηγήσει ξανά. Όμως προς το παρόν είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι. Τα logistics είναι πολύ μπερδεμένα.

  Σχόλια

  Σχόλια