Έξω φρενών ο Montezemolo

Ο πρόεδρος της Ferrari έφυγε πολύ εκνευρισμένος από την πίστα, πριν καν τελειώσει ο αγώνας

Ο πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo, δεν άντεξε να παρακολουθήσει όλο τον αγώνα στο Μπαχρέιν φεύγοντας 12 γύρους πριν την καρό σημαία. Η εικόνα της F14T μέσα στην πίστα ήταν αποκαρδιωτική και ο Ιταλός για να μην σπάσει όλο το motorhome από τα νεύρα του πήρε το πρώτο αεροπλάνο και έφυγε. Είναι σαφές ότι η νέα εποχή της F1 δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά για τη Scuderia. Προς το παρόν είναι η 5η ομάδα σε δυναμικότητα με τον Alonso να βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος οδηγών. Αλλά και η δική του θέση είναι πλασματική αν αναλογιστούμε τα στραβοπατήματα των δύο Williams στους πρώτους αγώνες.

Πονάει πολύ να βλέπεις σε τέτοια κατάσταση τη Ferrari. Δεν μου αρέσει να την βλέπω σε αυτή την κατάσταση. Οι υπεύθυνοι για τον κινητήρα πρέπει να δουλέψουν σκληρά ώστε να κάνουμε ένα μεγάλο άλμα μπροστά. Δεν περίμενα πολλά στο Μπαχρέιν αλλά όχι και αυτό που είδα. Το να βλέπεις ότι είναι τόσο αργή στην ευθεία, πραγματικά πονάει.

Ο Montezemolo ταξίδεψε μέχρι το Μπαχρέιν ζητώντας αλλαγές στους κανονισμούς, όμως η απάντηση του Jean Todt, προέδρου της FIA, είναι η εξής:

Δεν βρισκόμαστε στη ζούγκλα που ξαφνικά κάποιος θα βγει και θα πει «ας αλλάξουμε τα πράγματα». Αν κάποιος θέλει να γίνουν αλλαγές τότε αυτές θα πρέπει να γίνουν μέσω του ρυθμιστικού πλαισίου.

Σχόλια

Σχόλια