Γεμάτοι αισιοδοξία στη Force India

Από την πρώτη ημέρα του GP στο Μπαχρέιν η Force India έδειξε ότι θα είναι δυνατή, με πολύ καλό ρυθμό στα μεγάλα stint και καλή διαχείριση των ελαστικών. Καθώς περνούσαν οι μέρες το μονοθέσιο γινόταν ολοένα και καλύτερο με αποτέλεσμα ο Sergio Perez την Κυριακή να ανέβει στο χαμηλότερο σκαλί του βάθρου, χαρίζοντας έτσι στην ομάδα του Vijay Mallya το πρώτο της βάθρο από το 2009 και το Βελγικό GP.

Η Force India δεν κατάφερε να κάνει το 3-4 με τον Nico Hulkenberg καθώς ανάμεσα στους δύο οδηγούς μπήκε σφήνα ο Daniel Ricciardo. Παρόλα αυτά η ινδική ομάδα μετά από 3 αγώνες βρίσκεται στη 2η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών πίσω από τη Mercedes. Ο Mallya φυσικά πετάει από χαρά και είναι γεμάτος αισιοδοξία για τη συνέχεια της χρονιάς.

Πήρα την απόφαση να φέρω τον Sergio στην ομάδα μόνο γιατί με έπεισε το ταλέντο του. Πιστεύω ότι η McLaren τον είχε διαλέξει γιατί κάτι είδε σε εκείνον όταν ήταν στη Sauber. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω στην ομάδα και μαζί με τον Nico Hulkenberg έχουμε ένα καταπληκτικό δίδυμο. Κάθε χρόνο γινόμαστε και καλύτεροι, παρόλο που έχουμε περιορισμένους πόρους. Είπα ότι το 2014 έχουμε μια νέα ευκαιρία και αυτό φάνηκε σε Αυστραλία, Μαλαισία και τώρα στο Μπαχρέιν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Σχόλια

Σχόλια