Δύο BMW νικήτριες στο Design Trophy 2015

  Η σπορτίφ κομψότητα της BMW Σειράς 4 Gran Coupe έλαμψε ενώ η αισθητική ‘εξωστρέφεια’ της Σειράς 2 Cabrio την ανέβασε στην πρώτη θέση

  Δελτίο Τύπου

  Δύο μοντέλα BMW γοήτευσαν τους αναγνώστες του Γερμανικού περιοδικού αυτοκινήτου Auto Zeitung με την εξαιρετική τους σχεδίαση. Η σπορτίφ κομψότητα της BMW Σειράς 4 Gran Coupe έλαμψε στην κατηγορία “Sedan / Station wagon / Van”, ενώ η αισθητική ‘εξωστρέφεια’ της BMW Σειράς 2 Cabrio την ανέβασε στην πρώτη θέση στην κατηγορία compact. Επίσης το 5θυρο MINI, η BMW M3/M4 και η BMW X6 βρέθηκαν στο στην πρώτη τριάδα των πιο καλαίσθητων μοντέλων της μικρής, σπορ και SUV κατηγορίας αντίστοιχα.

  Για την ανάδειξη των νικητών του Design Trophy 2015, οι συντάκτες κάλεσαν τους αναγνώστες του Auto Zeitung και τους χρήστες της ιστοσελίδας www.autozeitung.de να ψηφίσουν ποιες από τις νέες αφίξεις μοντέλων, κατά τη κρίση τους, πληρούν τα υψηλότερα αισθητικά πρότυπα. Πάνω από 22.000 αναγνώστες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Νικητές και επιλαχόντες σε πέντε κατηγορίες αναδείχτηκαν σύμφωνα με τον αριθμό των ψήφων που συγκέντρωσαν.

  Η εξαιρετική σχεδιαστική ποιότητα του BMW Group έχει δημιουργήσει ένα σερί διακρίσεων στις ψηφοφορίες αναγνωστών του Auto Zeitung τα τελευταία χρόνια. Πέρσι, για παράδειγμα, το πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο πόλης BMW i3, το σπορ, plug-in υβριδικό BMW i8 και η BMW Σειρά 2 Coupe αναδείχτηκαν νικητές στις αντίστοιχες κατηγορίες τους.

  Σχόλια

  Σχόλια