Ανεβάζει τον πήχη ο Ostberg

    Το πόσο σημαντικό είναι να καταφέρεις να μείνεις στο δρόμο σε ένα δύσκολο ράλι το απέδειξε ο Mads Ostberg στο Ράλι Πορτογαλίας. Ο Νορβηγός έφερε το Citroen DS3 WRC σώο και αβλαβές στον τερματισμό ανεβαίνοντας στο χαμηλότερο σκαλί του βάθρου. Αυτό ήταν το δεύτερο βάθρο για τον Ostberg ο οποίος μετά την Πορτογαλία ανεβάζει τον πήχη διότι πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας. Ο οδηγός της Citroen πήρε τους 15 πολύτιμους βαθμούς της 3η θέσης και επιπλέον τον έναν βαθμό από την Power Stage.

    Αυτό είναι το δεύτερο βάθρο της χρονιάς και το πρώτο σε χωμάτινο ράλι. Τα καταφέραμε με σκληρή δουλειά απ’ όλη την ομάδα. Σε κάθε ράλι κάνουμε πρόοδο, και αυτή η 3η θέση είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ο ένας βαθμός της Power Stage είναι πραγματικά μπόνους. Δεν ρισκάραμε πολύ και η απόδοσή μας σε αυτό το ράλι είναι καλό σημάδι για τη συνέχεια. Στοχεύουμε σε καλύτερα αποτελέσματα.

    Ο επικεφαλής της Citroen, Yves Matton, δήλωσε πως η 3η θέση του Ostberg δείχνει τις δυνατότητες που έχει η ομάδα και πως μπορεί να παλέψει στην κορυφή με τους πρώτους. Μετά την Πορτογαλία Citroen και M-Sport έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και αυτό είναι πολύ καλό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

    Σχόλια

    Σχόλια