Τεχνολογία και πάθος απο την Aprilia

  Μπείτε σε ένα κόσμο γεμάτο αγωνιστικές συγκινήσεις, τεχνολογία και πάθος, περιηγηθείτε σήμερα στο Aprilia.com και bearacer.com

  Δελτίο Τύπου

  Οι εξαιρετικές προσπάθειες της Aprilia στις κορυφαίες κατηγορίες αγώνων μοτοσυκλέτας – οι οποίες “τριπλασιάστηκαν” το 2015, με την παρουσία της στους αγώνες MotoGP, Superbike και Superstock – αντικατοπτρίζονται στο διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα.

  Ενώ οι ασημένιες σφαίρες της Aprilia είναι απασχολημένες με το MotoGP, Superbike και Superstock, οι λάτρεις των αγώνων και οι οπαδοί της διάσημης ιταλίδας πρωταθλήτριας θα είναι σε θέση να βιώσουν όλο τον ενθουσιασμό των αγώνων, από οπουδήποτε στον κόσμο, σχεδόν σε πραγματικό χρόνο.

  Η παγκόσμια κοινότητα Be a Racer Club είναι ανοιχτή σε όλους τους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών Aprilia.

  Η ψηφιακή κοινότητα σχεδιάστηκε με σκοπό να πυροδοτήσει νέες συνδέσεις και εμπειρίες ανάμεσα σε όλους όσοι ενθουσιάζονται από τις επιδόσεις και το σπορ DNA της Aprilia κάθε μέρα, σε όλον τον κόσμο.

  Διαθέσιμο επίσης στα social media (Facebook, το Twitter και YouTube) και το project Road to MotoGP, παρουσιάζοντας τη συναρπαστική ιστορία της Aprilia καθώς πλησιάζει η ημερομηνία που θα κάνει το ντεμπούτο της στην κορυφαία κατηγορία
  ενώ υπάρχει ταυτόχρονη κάλυψη σε πραγματικούς χρόνους των δοκιμών και όλων των αγώνων του MotoGP και WSBK

  Όλες οι σχετικές ιστοσελίδες – από την καθιερωμένη ιστοσελίδα BEARACER.COM μέχρι τις σελίδες της Aprilia ανά χώρα – θα ενσωματωθούν σε ένα μοναδικό σημείο πρόσβασης που είναι το APRILIA.COM.
  Επισκεφτείτε σήμερα το APRILIA.COM για να κλείσετε ένα track day ή να προγραμματίσετε ένα test ride για το αγαπημένο σας μοντέλο.

  Πραγματοποιήστε on line αγορές εισιτηρίων για τους αγώνες και ζήστε το αγωνιστικό πάθος της Aprilia, ένα από τα πιο νικηφόρα και τεχνολογικά προηγμένα σήματα στον κόσμο.

  Διαδίκτυο
  www.aprilia.com
  www.bearacer.com

  Facebook
  Facebook: https://www.facebook.com/aprilia

  Twitter
  Twitter: https://twitter.com/ApriliaOfficial

  YouTube
  YouTube: https://www.youtube.com/user/ApriliaOfficial

  Gallery

   

  Σχόλια

  Σχόλια