Η Renault περιμένει περισσότερα προβλήματα στο Μπαχρέιν

Τα προβλήματα συνεχίζονται για τους Γάλλους οι οποίοι ελπίζουν σύντομα να βρουν λύση

Στο Grand Prix Κίνας η Renault αντιμετώπισε περισσότερα προβλήματα με τον κινητήρα της με αποτέλεσμα οι Daniil Kvyat και Max Verstappen να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν. Εκτός από αυτό, ο Daniel Ricciardo χρησιμοποίησε τον 3ο του κινητήρα από τους 4 διαθέσιμους κι αυτό προκαλεί έντονους προβληματισμούς στη Red Bull. Ο αγωνιστικός διευθυντής της Renault, Cyril Abiteboul, δήλωσε ότι γνώριζαν εξαρχής ότι θα υπάρχει πρόβλημα με την αξιοπιστία αλλά έκανε σαφές ότι ήταν ένα ρίσκο που έπρεπε να πάρουν. Τώρα ελπίζει όλα τα προβλήματα να έχουν λυθεί μέχρι το Μονακό.

Γνωρίζαμε ότι ρισκάραμε με την αξιοπιστία. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια αδυναμία κι έχουμε καταστρώσει πλάνο. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι αυτό το πλάνο είναι ικανό να λύσει τα προβλήματα. Βέβαια δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουμε να βρούμε τη λύση μέχρι το Μπαχρέιν, ο στόχος μας είναι να μην υπάρχουν θέματα αξιοπιστίας μέχρι το Μονακό. Γνωρίζαμε ότι με τον πρώτο κινητήρα ρισκάραμε με την αξιοπιστία. Τώρα θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι δε θα υπάρξουν ξανά προβλήματα.

Ο επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την αξιοπιστία των κινητήρων της Renault κι έκανε σαφές ότι τους περιμένουν δύσκολες ημέρες στο Μπαχρέιν με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Κανείς δεν περίμενε ότι θα χρησιμοποιούσαμε τον 3ο κινητήρα μας στον 3ο αγώνα της χρονιάς κι αυτό είναι απογοητευτικό.

Σχόλια

Σχόλια