Ο Alonso ποντάρει στην εξέλιξη της F14T

Ο Ισπανός έχει πιάσει δουλειά μένοντας στο Μπαχρέιν για δύο ημέρες δοκιμών

Ο Fernando Alonso έχει σηκώσει τα μανίκια και δουλεύει σκληρά ώστε να καλύψει το χάσμα που υπάρχει μέχρι την κορυφή και τη Mercedes. Ο Ισπανός μπήκε με το ζόρι στους βαθμούς στη 10άδα του GP Μπαχρέιν και τώρα καλεί τη Ferrari να βάλουν το κεφάλι κάτω και να βελτιωθούν. Θεωρεί ότι είναι στο χέρι τους να μπορέσουν να γίνουν καλύτεροι καθώς το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο.

Η Mercedes έχει φανταστικά μονοθέσια. Κάνουν καλύτερη δουλειά απ’ όλους, επίσης ο Nico και ο Lewis οδηγούν αλάνθαστα. Είχαμε μερικές δύσκολες περιόδους με βροχή στις κατατακτήριες αλλά δεν έκαναν κανένα λάθος. Επιπλέον έχουν καθαρή μάχη μεταξύ τους. Προς το παρόν είναι αδύνατο να τους φτάσουμε, αλλά όπως είδαμε το 2009 η Brawn GP μονοπώλησε στο πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος και στη συνέχεια δυσκολεύτηκαν. Είναι στο χέρι μας να βελτιωθούμε.

O Alonso βρίσκεται μαζί με τη Ferrari στο Μπαχρέιν για 2 ημέρες δοκιμών, οι οποίες είναι οι πρώτες μέσα στη χρονιά και αυτό θα βοηθήσει την ομάδα να βελτιώσει την F14T εκεί που πονάει.

Σχόλια

Σχόλια