1ο Scooter Rally Αντοχής

  To 1ο Scooter Rally Αντοχής είναι μια ιδέα του Scooter Club Hellas που ξεκινάει φέτος με σκοπό να καθιερωθεί στις μοτοσυκλετιστικές εκδηλώσεις της χώρας

  Δελτίο Τύπου

  To 1ο Scooter Rally Αντοχής είναι μια ιδέα του Scooter Club Hellas που ξεκινάει φέτος με σκοπό να καθιερωθεί στις μοτοσυκλετιστικές εκδηλώσεις της χώρας.

  Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η κάλυψη μιας μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης (300-350 χλμ) σε περίπου 8-10 ώρες οδηγώντας κυρίως στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, με ασφάλεια και φυσικά ακολουθώντας τον Κ.Ο.Κ. Είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να σημειωθεί, ότι δεν υπάρχει κανενός είδους αγωνιστικός χαρακτήρας στην διοργάνωση αυτή και δεν έχει καμιά απολύτως σημασία η ώρα που θα τερματίσει ο κάθε συμμετέχων. Στην διάρκεια του οδοιπορικού θα υπάρχουν σημεία φωτογράφησης που υποδεικνύονται από τους διοργανωτές, όπως επίσης κάποιοι γρίφοι, και παιχνίδια. Όλα αυτά μαζί (φωτογραφίες, γρίφοι και παιχνίδια) θα προσμετρηθούν για τον κάθε συμμετέχοντα έτσι ώστε να βγει μια βαθμολογία για τον καθένα και μια γενική κατάταξη.

  Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε νόμιμος οδηγός, ανεξαρτήτως μάρκας scooter, τύπου και κυβισμού. Επίσης μπορεί να συμμετέχει οποιοδήποτε άλλο δίτροχο. Οι οδηγοί μπορεί να είναι από συνειδητοποιημένοι ταξιδιάρηδες, έως αρχάριοι που θέλουν να εξερευνήσουν τις δικές τους δυνατότητες ή του πιθανόν καινούργιου δίτροχού τους. Μπορούν επίσης να έχουν και συνεπιβάτη, απόφαση πράγματι γενναία, που δείχνει ‘αντοχές’.

  Κατά την διάρκεια του Scooter Rally Αντοχής, θα αναπτυχθεί η ομαδικότητα και η συντροφικότητα στους συμμετέχοντες, ενώ στο τέλος οι περισσότεροι θα νοιώθουν σαν να γνωρίζονται καιρό, έχοντας βοηθήσει ο ένας τον άλλο σε απρόοπτα, αναγνώριση σωστής πορείας κλπ.

  Το 1ο Scooter Rally Αντοχής ‘’εξερευνώντας την Αττική’’ θα διεξαχθεί την Κυριακή 17/5/2015. Σημείο εκκίνησης θα είναι τα κεντρικά γραφεία της χορηγού εταιρείας KYMCO (Moto Trend SA) στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην οδό Βρυούλων 56. www.kymco.gr https://goo.gl/maps/FFUtW

  Οι αναχωρήσεις θα ξεκινήσουν από τις 08:30. Ο τερματισμός θα γίνει στο Αχίλλειον-Ribas στη Βάρκιζα που βρίσκεται στο 32ο χλμ. της Λεωφ. Σουνίου. Στον τερματισμό θα απονεμηθούν στους συμμετέχοντες οδηγούς, μπλούζες, αναμνηστικά και διπλώματα, ενώ λίγες μέρες μετά θα γίνει η εκδήλωση απονομής για τις τρεις πρώτες θέσεις με τα μεγάλα έπαθλα.

  1ο Scooter Rally Αντοχής 2015
  http://scooterclubhellas.gr

  Σχόλια

  Σχόλια