Απογοητεύει η Ferrari

Οι Alonso και Raikkonen κατάφεραν να μπουν με το ζόρι στη 10άδα στο Sakhir

Η εικόνα της Ferrari ήταν απογοητευτική στο Grand Prix του Μπαχρέιν με τους Kimi Raikkonen και Fernando Alonso να παλεύουν για τις τελευταίες θέσεις της 10άδας. Ο Φινλανδός είχε έναν δύσκολο αγώνα με πολλές μάχες, μερικές από τις οποίες λίγο έλειψε να τον θέσουν εκτός αγώνα. Σίγουρα δεν μπορεί να ρίξει τις ευθύνες γιατί τερμάτισε 10ος στους Kevin Magnussen και Daniil Kvyat. Τη μόνη που μπορεί να κατηγορήσει είναι την ίδια τη Ferrari καθώς η F14T είναι πραγματικά σε άλλο επίπεδο από τους ανταγωνιστές της.

Τα μονοθέσια της Mercedes μπορούσαν να μας περάσουν πολύ εύκολα στις ευθείες. Μία Force India με πέρασε στην έξοδο της στροφής 8 λες και ήταν μονοθέσιο διαφορετικής κλάσης. Πραγματικά ξαφνιάστηκα. Μόλις είχε βγει από τα pit κι εγώ είχα ακόμα φρέσκα ελαστικά. Η έξοδός μου από τη στροφή ήταν καλή και τότε ήρθε από την εσωτερική και με πέρασε. Τόσο απλά. Στην επόμενη στροφή είχε τρομερή πρόσφυση, δεν είναι μόνο η ιπποδύναμη.

Στο ίδιο κλίμα ήταν και οι δηλώσεις του Alonso…

Τερματίσαμε στην 9η και 10η θέση χωρίς να έχουμε κάποιο πρόβλημα, αυτό ήταν το μέγιστο που μπορούσαμε να πάρουμε σήμερα. Εδώ έχω κερδίσει 3 φορές, δεν ξέχασα να οδηγώ. Οι υπόλοιποι κάνουν καλύτερη δουλειά από εμάς. Αυτό όμως πρέπει να αλλάξει και πρέπει να γίνει από την Κίνα.

Σχόλια

Σχόλια