Η Toro Rosso στα χρώματα της Renault;

Ο Helmut Marko αναφέρει ότι γίνονται συζητήσεις για βάψιμο της Toro Rosso στα χρώματα της Renault

Η Renault βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη φάση καθώς βλέπει ότι το όνομά της αποκτά κακή φήμη λόγω της κακής απόδοσης και αξιοπιστίας των κινητήρων της. Οι Γάλλοι τον τελευταίο καιρό αξιολογούν όλα τα δεδομένα ώστε να βρουν ποιο θα είναι το επόμενο βήμα, θα φύγουν από την F1; θα μείνουν; και αν ναι, σε τι μορφή; θα αγοράσουν κάποια ομάδα και θα επιστρέψουν ως κατασκευαστές; Κανείς δε γνωρίζει την απάντηση ακόμα, ούτε καν οι ίδιοι.

Πάντως αν τελικά αποφασίσουν να μείνουν στην F1 και να επιστρέψουν με πλήρη ομάδα τότε το πιο πιθανό σενάριο είναι να αγοράσουν την Toro Rosso. Ίσως όμως δούμε πρώτα την επιστροφή των χρωμάτων της και μετά την επιστροφή της ως ομάδα. Ο Helmut Marko αναφέρει ότι υπάρχουν σκέψεις για αλλαγή χρωμάτων στην Toro Rosso η οποία θα βαφτεί στα χρώματα του Γάλλου κατασκευαστή.

Η Renault ξοδεύει πολλά χρήματα για τον κινητήρα, όχι τόσα πολλά όσα η Mercedes βέβαια. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι τα ίδια με αυτά που έχουμε κι εμείς: η συμμετοχή τους στην F1 πρέπει να αποδώσει. Η Renault νιώθει ότι με την παρούσα κατάσταση χαλάει η εικόνα της. Οι σκέψεις που γίνονται ώστε να βελτιωθεί αυτή η κατάσταση είναι να αγοράσει την Toro Rosso ή να τη βάψει με τα χρώματά της.

Σχόλια

Σχόλια