Ο Bottas δουλεύει για την επιστροφή του

Ο Φινλανδός μετά τον τραυματισμό στη μέση του στην Αυστραλία έχει ξεκινήσει διαδικασία αποκατάστασης

Ο Valtteri Bottas είναι άλλος ένας οδηγός, μαζί με τον Fernando Alonso, που θα χρειαστεί την έγκριση της FIA για να αγωνιστεί στο Grand Prix της Μαλαισίας. Ο Φινλανδός μετά τον τραυματισμό στη μέση του στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Αυστραλίας δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί κι έχασε το πρώτο GP της χρονιάς. Τώρα η Williams δηλώνει ότι ο Φινλανδός έχει ξεκινήσει διαδικασία αποκατάστασης και παράλληλα προπονείται στην Ινδονησία ώστε να είναι 100% έτοιμος. Ο Bottas θα περάσει τα τεστ της FIA την Πέμπτη 26/3 μία ημέρα πριν το FP1, και τότε θα μάθουμε αν θα αγωνιστεί ή όχι.

Ο Valtteri δέχεται την καλύτερη δυνατή φροντίδα ώστε να επιστρέψει σε τέλεια φυσική κατάσταση. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να τον βοηθήσουμε σε αυτή τη διαδικασία καθώς θέλουμε να τον δούμε ξανά στους αγώνες. Λόγω του ότι η FIA έκρινε πως δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί στην Αυστραλία θα χρειαστεί να περάσει κάποια τεστ πριν πάρει το τελικό ΟΚ για το GP της Μαλαισίας. Τώρα βρίσκεται στην Ινδονησία καθώς προετοιμάζεται για το κλίμα που θα αντιμετωπίσει στη Μαλαισία. Έχει τον επικεφαλής φυσιοθεραπευτή μαζί του ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Σε περίπτωση που ο Bottas δεν είναι έτοιμος για τη Μαλαισία τότε η Williams θα χρειαστεί αναπληρωματικό οδηγό. Οι επιλογές εντός της ομάδας είναι η Susie Wolff κι ο πρωταθλητής του GP3 Alex Lynn. Παρόλα αυτά ίσως η ομάδα κοιτάξει κι αλλού να βρει οδηγό.

Σχόλια

Σχόλια