Δεν είναι ικανοποιημένος ο Raikkonen

Ο Φινλανδός τα έβαλε με τον εαυτό του καθώς η Ferrari λειτουργεί σωστά

Ο Kimi Raikkonen έριξε το βάρος της ευθύνης πάνω του την πρώτη ημέρα στην Αυστραλία. Ο Φινλανδός δεν κατάφερε να κινηθεί σε εφάμιλλο ρυθμό με τον team-mate του και δήλωσε ότι δεν είναι ικανοποιημένος. Η SF15-T αντιδρούσε σωστά αλλά όχι ιδανικά για τον Raikkonen. Παρόλα αυτά δήλωσε ότι έχει κι αυτός μερίδιο ευθύνης. Τώρα έχει μπροστά του μια ολόκληρη νύχτα να αναλύσει δεδομένα και να βελτιωθεί στο FP3.

Δεν ήταν ιδανικό ξεκίνημα. Δεν οδήγησα πολύ καλά και δεν κατάφερα να σημειώσω έναν σωστό γύρο. Πιέσαμε λίγο περισσότερo τα πράγματα στα μεγάλα stint κι εκεί το μονοθέσιο δούλεψε καλύτερα, πρέπει να βρούμε τις ιδανικές ρυθμίσεις. Γνωρίζουμε πού περιμένουμε να βρεθούμε και πως είναι ακόμα Παρασκευή. Όμως έχουμε ακόμα δουλειά μπροστά μας. Αυτό που χρειάζεται είναι να δουλέψουν όλα σωστά και να σημειώσω έναν καλό γύρο.

Ο Sebastian Vettel μετά την περσινή δύσκολη χρονιά με τη Red Bull δήλωσε πως το σημαντικότερο είναι ότι δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα. Η Ferrari είναι στο Albert Park με το ίδιο πακέτο που ήταν και στην Ισπανία οπότε είναι σημαντικό το ότι μέχρι στιγμής καταφέρνει και κρατιέται μπροστά από τη Williams που έχει κάποιες μικρές αναβαθμίσεις.

Είμαι σίγουρος ότι η Mercedes είναι εκτός των δυνατοτήτων μας, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Το σημαντικότερο στοιχείο σήμερα ήταν ότι δεν είχαμε προβλήματα. Ήταν μια πολύ ομαλή Παρασκευή και δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είχα μια τέτοια ημέρα. Αυτό είναι καλό.

Σχόλια

Σχόλια