Καλή εμφάνιση απο Ηλιόπουλο

  O Γιώργος Ηλιόπουλος κατάφερε να κάνει πολύ καλή εμφάνιση στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MX

  Δελτίο Τύπου

  O Γιώργος Ηλιόπουλος κατάφερε να κάνει πολύ καλή εμφάνιση στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MX, κερδίζοντας μια 2η και μια 3η θέση στα δύο σκέλη του αγώνα.

  Το αναβαθμισμένο τερέν της πίστας στη Χαλκίδα, φιλοξένησε τον 1ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MX, που έγινε την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014. Ο αναβάτης της KTM South East Europe SA, Γιώργος Ηλιόπουλος, ήρθε στον αγώνα για να επιβεβαιώσει την πολύ δουλειά που έκανε στο διάστημα που μεσολάβησε από τον τελευταίο αγώνα του 2013.

  MX1
  Η βροχή που έπεσε το πρωί του Σαββάτου έφερε το τερέν σε κατάσταση που απαιτούσε εμπειρία ώστε να επιτευχθούν καλοί χρόνοι. Ο Γιώργος Ηλιόπουλος πήρε την 4η θέση της κατάταξης των δοκιμαστικών, εξασφαλίζοντας μια καλή θέση στην εκκίνηση του αγώνα.

  Ο αγώνας της Κυριακής έγινε με καλοκαιρία και τους αναβάτες ορεξάτους για οδήγηση. Με το που έπεσε η μπάρα της εκκίνησης του 1ου σκέλους, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, πάνω στο KTM 450 SX-F βρέθηκε πίσω από τους Κουζή και Κοντολέτα οι οποίοι έκαναν μικρή διαφορά την οποία ο Ηλιόπουλος δεν κατάφερε να καλύψει μέχρι το τέλος του αγώνα, κατακτώντας τελικά την 3η θέση.

  Στο 2ο σκέλος ο αναβάτης της KTM μπήκε στον αγώνα με στόχο τη νίκη, κάτι που όμως δεν κατάφερε. Προσπάθησε να κυνηγήσει και να πιέσει τον Κουζή σε όλο τον αγώνα, όμως ο τελευταίος, οδηγώντας εξαιρετικά, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ηλιόπουλο που τελικά έμεινε στη 2η θέση.

  Το τέλος της ημέρας βρήκε τον Κουζή 1ο στη βαθμολογία και τον Ηλιόπουλο στη 2η θέση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MX, αφήνοντας όμως ανοικτούς λογαριασμούς για ένα πρωτάθλημα που αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

  MX2
  Άκρως ικανοποιητική ήταν και η εμφάνιση του Γιάννη Μόσιου στην MX2. Ο αναβάτης της KTM, οδηγώντας μια μοτοσυκλέτα KTM 250 SX-F, ξεκίνησε από την 8η θέση της εκκίνησης και μπήκε στον αγώνα για να κερδίσει όσες περισσότερες θέσεις μπορούσε. Τελικά κατάφερε και πήρε την 5η θέση στο 1ο σκέλος του αγώνα ενώ στο 2ο σκέλος κατετάγη 6ος, δίνοντας όμορφες μάχες με τον Αλέξανδρο Γεωργαντά.

  N.R.G. MOTO ACTION ΚΑΤΗΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  Πρεμιέρα και για τον Δημήτρη Κατηγιάννη, μέλος του Επίσημου Δικτύου Επισκευαστών της KTM SEE στην Λάρισα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MX 2014. Ο Δημήτρης θα ακολουθεί την αγωνιστική ομάδα της KTM SEE ως Τεχνικός Υπεύθυνος του νεαρού αγωνιζόμενου Γιάννη Μόσιου προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τόσο στον αναβάτη της εταιρίας, όσο και στους υπόλοιπους ιδιώτες αναβάτες που συμμετέχουν με KTM, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η “πορτοκαλί οικογένεια” της ΚΤΜ είναι πάντα “Ready to Race”.

  www.ktm.com

  Σχόλια

  Σχόλια