Η Manor θα είναι στο GP Αυστραλίας

Η Manor επιβεβαίωσε ότι επιστρέφει στην F1 και πως θα βρεθεί στο grid του Grand Prix Αυστραλίας στις 15 Μαρτίου

Η Manor επιβεβαίωσε ότι επιστρέφει στην F1 και πως θα βρεθεί στο grid του Grand Prix Αυστραλίας στις 15 Μαρτίου. Η ομάδα θα αγωνιστεί αρχικά με το μονοθέσιο της Marussia του 2014 το οποίο όμως θα έχει τροποποιηθεί για να είναι εντός κανονισμών 2015 και στη συνέχεια της χρονιάς θα κατασκευάσει καινούριο. Η Manor βρίσκεται πλέον στα χέρια των Stephen Fitzpatrick και Justin King και οι Graeme Lowdon, John Booth θα είναι οι επικεφαλής του αγωνιστικού κομματιού. Ο Will Stevens έχει ανακοινωθεί από την ομάδα ότι θα βρίσκεται στο τιμόνι ενός εκ των δύο μονοθεσίων. Για τον δεύτερο οδηγό δεν υπάρχει ακόμα κάτι νεότερο.

Ο Lowdon δήλωσε:

Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες, τη FIA, τη FOM, τους προμηθευτές μας, το προσωπικό και φυσικά τους φίλους της ομάδας για την υποστήριξη αυτούς τους 6 τελευταίους μήνες. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για όλους μας αλλά τα καταφέραμε κι επιστρέφουμε στους αγώνες. Με τους Stephen Fitzpatrick και Justin King είμαστε έτοιμοι για μια νέα αρχή.

Ο Fitzpatrick είναι ιδρυτής της Ovo Energy. Η εταιρεία βρίσκεται στο Bristol της Αγγλίας και ασχολείται με την παροχή ενέργειας.

Ο King είναι πρώην ιδιοκτήτης των super market Sainsbury τα οποία είναι η τρίτη μεγαλύτερη αλυσίδα super market στη Μ. Βρετανία. Το όνομα του King έχει ακουστεί ξανά στην F1 καθώς φημολογείται ότι είναι ο αντικαταστάτης του Bernie Ecclestone. Ο ίδιος το αρνείται.

Σχόλια

Σχόλια