Με 29 συμμετοχές το τεστ του WEC στο Paul Ricard

Μεγάλος ο αριθμός των συμμετοχών στο επίσημο τεστ του WEC στο Paul Ricard

Οι 29 από τις 35 συμμετοχές του WEC για το 2015 θα λάβουν μέρος στο επίσημο τεστ στο Paul Ricard στις 27-28 Μαρτίου. Σε αυτό το διήμερο τεστ οι ομάδες θα κάνουν τις τελευταίες τους ετοιμασίες για τον πρώτο αγώνα στο Silverstone τον επόμενο μήνα.

Στην LMP1, οι Toyota, Audi, Porsche και Nissan θα δώσουν το παρών. Η Nissan είναι η μόνη που θα φέρει μαζί της ένα GTR-LM NISMO, τη στιγμή που οι υπόλοιποι θα φέρουν από δύο LMP1. Η ByKolles θα είναι η μόνη ιδιωτική ομάδα που θα τρέξει στο Paul Ricard με το CLM AER LMP1.

Στην LMP2, και οι 10 συμμετοχές του πρωταθλήματος θα είναι στο Paul Ricard. Στο τεστ αυτό θα δούμε τα νέα LMP2 των Strakka-Dome, Oreca και HPD να κάνουν τις πρώτες επίσημες δοκιμές.

Στην GTE-Pro, 6 από τις 7 συμμετοχές του πρωταθλήματος θα λάβουν μέρος. Οι Ferrari, Aston Martin και Porsche θα φέρουν από δύο αγωνιστικά της GTE για τις επίσημες δοκιμές.

Στην GTE-Am, θα λάβουν μέρος 5 από τις 7 συμμετοχές του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα στη γαλλική πίστα θα βρεθούν, δύο Ferrari, δύο Porsche και μία Aston Martin.

Στάθης Κοκκορόγιαννης

Σχόλια

Σχόλια