Με αναβαθμίσεις η Ferrari

O Raikkonen δήλωσε ότι έχουν αναβαθμίσεις για την SF15-T οι οποίες θα δοκιμαστούν σήμερα, 27/2

Η Ferrari συνεχίζει τις δοκιμές την Παρασκευή 27/2 με τον Sebastian Vettel στο τιμόνι. Την Πέμπτη 26/2 ο Kimi Raikkonen είχε μια παραγωγική ημέρα με 80 γύρους μαθαίνοντας ακόμα καλύτερα το νέο του μονοθέσιο. Ο Φινλανδός σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της ημέρας είπε ότι η SF15-T είναι ίδια με αυτή του προηγούμενου τεστ και πως σήμερα (27/2) πρόκειται να δοκιμάσουν τις αναβαθμίσεις που έχουν φέρει.

Το μονοθέσιο πάνω-κάτω είναι ίδιο με την προηγούμενη εβδομάδα. Έχουμε ορισμένες αναβαθμίσεις, ελπίζω για την Παρασκευή. Οι αντιδράσεις του μονοθεσίου δεν είναι κακές. Υπάρχουν ορισμένοι τομείς που θέλουμε να βελτιώσουμε. Θέλουμε περισσότερη πρόσφυση καθώς πάντα θες να πηγαίνεις και πιο γρήγορα. Όμως μερικές φορές με τις συνθήκες που έχουμε εδώ τα πράγματα είναι περίεργα. Αν τα ελαστικά δεν λειτουργήσουν σε έναν γύρο  τότε δεν λειτουργούν γενικότερα. Αυτό αλλάζει πολλά.

Ο Raikkonen συνέχισε λέγοντας πως η συνολική αίσθηση που έχει πάρει από την SF15-T είναι καλή αλλά δεν μπορεί να κρίνει πού βρίσκονται σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Θα κάνει υπομονή μέχρι την Αυστραλία.

Έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα σε σχέση με πέρυσι. Είναι δύσκολο να κρίνω από τις δοκιμές αλλά σε δύο εβδομάδες που θα πάμε στην Αυστραλία θα φανούν όλα. Συνολικά έχω καλή αίσθηση κι έχω ακόμα μία ημέρα δοκιμών ώστε να αξιολογήσω περισσότερο αυτά που έχουμε μάθει. Οι χρόνοι μας είναι καλοί αλλά θα δούμε πού βρισκόμαστε σε σχέση με τον ανταγωνισμό σε λίγες εβδομάδες στον πρώτο αγώνα. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, η αίσθηση είναι καλή με όλα τα φορτία καυσίμου κι αυτό συνήθως είναι καλό.

Σχόλια

Σχόλια