Η Red Bull θα υποστηρίξει την επιστροφή της Manor

Ο Christian Horner τίθεται υπέρ της επιστροφής της Manor στο grid το 2015

Η Manor, γνωστή στον κόσμο της F1 ως Marussia από το 2012 έως το 2014, βγήκε από το καθεστώς διαχείρισης και πλέον ψάχνει την επιστροφή της στο grid. Η ομάδα σκοπεύει να αγωνιστεί αρχικά με μια βελτιωμένη έκδοση του μονοθεσίου του 2014 μέχρι να είναι έτοιμο το μονοθέσιο του 2015.

Ο Christian Horner, αγωνίστηκε για την ομάδα της Manor στη Formula Renault Αγγλίας το 1992, και σε δηλώσεις του θα την καλωσόριζε πίσω στο grid.

Οδήγησα για τον John Booth το 1992. Είναι μεγάλος αγωνιστής. Είμαι σίγουρος ότι αυτός και η ομάδα του κάνουν ότι μπορούν για να βρεθούν στο grid. Θα ήταν φανταστικό να τους έχουμε μαζί μας. Αξίζουν να είναι εδώ. Το ότι θα έχουν κινητήρες Ferrari με χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς υπάρχουν τα σωστά άτομα από πίσω που συνεισφέρουν οικονομικά.

Ο Horner δήλωσε πως θα ήθελε να βοηθήσει τη Manor αλλά δεν μπορεί. Θεωρεί πως η προσθήκη της θα βοηθούσε το σπορ.

Μίλησα μαζί τους. Δεν υπάρχουν όμως πολλά που μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτούς. Δεν μπορούμε να τους προμηθεύσουμε με εξαρτήματα. Έχουν το δικό τους σασί και κινητήρες της Ferrari. Θα ήταν καλό για την F1 να είχαμε 20 μονοθέσια. Αξίζουν να είναι εκεί μετά τις δυσκολίες που περάσανε.

Στάθης Κοκκορόγιαννης

Σχόλια

Σχόλια