Κινητήρας και οδηγησιμότητα τα προβλήματα της RBR

Ο Ricciardo δηλώνει ότι ακόμα δεν βρίσκονται εκεί που θα ήθελαν αλλά είναι αισιόδοξος για το μέλλον

Μπορεί η Red Bull Racing να σημείωσε τον τρίτο ταχύτερο χρόνο την πρώτη ημέρα δοκιμών στη Βαρκελώνη αλλά ο Daniel Ricciardo δηλώνει ότι δεν βρίσκονται εκεί που θα ήθελαν. Ο Αυστραλός μιλά για τον κινητήρα αλλά και την οδηγησιμότητα της RB11. Η RBR έχασε πολύτιμο χρόνο στο πρωινό σκέλος καθώς αντιμετώπισε προβλήματα νεότητας, όπως τα ονόμασε.

Ακόμα βελτιστοποιούμε το μονοθέσιο. Δεν βρισκόμαστε εκεί που θα θέλαμε με τον κινητήρα και την οδηγησιμότητα . Όμως δεν περιμέναμε να είμαστε εκεί που θέλαμε ακόμα. Γνωρίζουμε ότι θα πάρει χρόνο. Κάποιες άλλες ομάδες είναι σε καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή αλλά μέχρι τη Μελβούρνη θα έχουμε βελτιωθεί.

Ο Ricciardo είναι αισιόδοξος για το μέλλον.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα λύθηκαν. Τώρα απλώς πρέπει να βελτιστοποιήσουμε την οδηγησιμότητα και να καταφέρουμε να βάλουμε τη δύναμη κάτω. Συνολικά είμαστε εντάξει καθώς μπορεί να μην κάναμε 100 γύρους αλλά δεν χρειάστηκε να αλλάξουμε και κινητήρα όπως έγινε στη Jerez. Κάνουμε βήματα προόδου.

Ο χρόνος του Ricciardo σημειώθηκε με τη μαλακή γόμα κι ο χρόνος του Kimi Raikkonen που ήταν στην 2η θέση με τη μέση γόμα. Αυτό δίνει πλεονέκτημα στην Ferrari. Ο Ricciardo θεωρεί ότι οι Mercedes και Ferrari είναι οι δυνατοί παίχτες αυτή τη στιγμή

Η Ferrari δείχνει πολύ δυνατή. Δεν γνωρίζω τι ελαστικά είχε ο Raikkonen αλλά όπως και να έχει δείχνει δυνατή.

Όταν έμαθε ότι ο χρόνος του Φινλανδού έγινε με τη μέση γόμα απάντησε:

Τότε είναι πολύ καλά. Είμαι σίγουρος ότι και η Mercedes είναι δυνατή. Αυτοί οι δύο φαίνεται να έχουν το πάνω χέρι προς το παρόν. Δεν είμαι απογοητευμένος καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμα. Θέλω να παλέψω και στη Μελβούρνη θα είμαστε έτοιμοι. Όμως αν ξεκινήσει η χρονιά και δεν είμαστε δυνατοί θα απογοητευτώ.

Σχόλια

Σχόλια