Πρεμιέρα με βαθμούς η Husqvarna

  Πρεμιέρα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MX στην Χαλκίδα και η Αγωνιστική Ομάδα MX Motoaction Husqvarna δεν θα μπορούσε να απουσιάζει

  Δελτίο Τύπου

  Μετά την πρώτη επιτυχία στον αγώνα MX του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος στην πίστα της Καρυώτισσας στις 16 Μαρτίου, στον οποίο ο Αλέξης Γεωργαντάς κατέκτησε άξια την 3η θέση στην κατηγορία ΜΧ2, η ομάδα της Husqvarna συνέχισε τις αγωνιστικές της δραστηριότητες με την συμμετοχή στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MX ο οποίος διοργανώθηκε στην Χαλκί-δα την Κυριακή 31 Μαρτίου. Ο Επίσημος Αναβάτης της ομάδας Αλέξης Γεωργαντάς #21 συμμετείχε στην κατη-γορία MX2 με μοτοσυκλέτα Husqvarna TC 250 R.

  Ο Αλέξης ξεκίνησε τον αγώνα του σημειώνοντας τον πέμπτο καλύτερο χρόνο στα δοκιμαστικά του Σαββάτου κερδίζοντας μια πολύ καλή θέση στην μπάρα της εκκίνη-σης ανάμεσα σε πολλούς αναβάτες από όλη την Ελλάδα.

  Η άψογα προετοιμασμένη μοτοσυκλέτα, σε συνδυασμό με την άριστη τεχνική οδήγησης και την ταχύτητα του Αλέξη, χάρισαν στη νεοσύστατη ομάδα πολύ καλά απο-τελέσματα δίχως προβλήματα και τραυματισμούς. Ο πολύ δυνατός ανταγωνισμός και οι δύσκολες δυνατές μάχες για μια θέση στην πρώτη εξάδα που ήταν στόχος, δικαίωσαν τον Αλέξη που κέρδισε την πέμπτη θέση στην γενική κατάταξη της ΜΧ2 στο τέλος του αγώνα, χαρίζοντας πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.  Είμαστε χαρούμενοι για την επιτυχία του νεαρού αναβάτη μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος.

  Σχόλια

  Σχόλια