Ο Kevin κέρδισε (πάλι)

  Ο Kevin Schwantz τα βρήκε με τo COTA και γίνεται πρεσβευτής του GP Austin, Τέξας

  Πέρυσι είχαμε παρακολουθήσει το σίριαλ της αντιπαράθεσης του Kevin Schwantz με τους ιδιοκτήτες του Circuit of The Americas στο Τέξας. Ο πρώην πρωταθλητής GP500 ήταν ο άνθρωπος που οραματίστηκε και ενεργοποίησε τους ανθρώπους στο Austin να κατασκευάσουν τη συγκεκριμένη πίστα, ωστόσο βρέθηκε να μένει εκτός διοργάνωσης κυρίως λόγο της αποχώρησης του προέδρου της εταιρίας που ανάλαβε τη σχεδίαση της πίστας Tavo Hellmund, ένα γεγονός που περιέπλεξε την κατάσταση.

  Η δικαστική διαμάχη παρόλα αυτά φαίνεται να έλαβε τέλος και ο Τεξανός πρώην πρωταθλητής τα βρήκε με τους ανθρώπους της πίστας. Φέτος λοιπόν θα πάρει τη θέση που του αξίζει και θα γίνει ο πρεσβευτής του Grand Prix Austin για το MotoGP στις 11-13 Απριλίου. Ο Schwantz ήδη έχει ενεργοποιήσει μια σειρά από events στην πίστα με ένα από τα σημαντικότερα να είναι η έλευση της αγωνιστικής ομάδας MotoGP της Suzuki για δοκιμές. Μάλιστα ο Τεξανός αναμένεται να οδηγήσει τη μοτοσικλέτα στην COTA. Επίσης, θα συγκεντρωθούν χρήματα για το Simoncelli Foundation, ενώ στην πίστα θα βρεθεί και η Yoshimura Suzuki του πρωταθλήματος AMA Superbikes.

  Ο Kevin Schwantz έκανε τους πρώτους γύρους του στην πίστα COTA μόλις πριν από μερικές ημέρες, αφού του είχε απαγορευτεί η είσοδος στην πίστα.

  Σχόλια

  Σχόλια