Κωλοτούμπα στο Βρετανικό GP

  Το Silverstone θα φιλοξενήσει τελικά το Βρετανικό MotoGP το 2015

  Η πίστα της Ουαλίας είναι εκείνη που έχει συμφωνήσει με τη Dorna προκειμένου να διοργανώσει το Βρετανικό GP τα επόμενα πέντε χρόνια. Η πίστα ωστόσο δεν είναι έτοιμη και οι άνθρωποι της διοργάνωσης αποφάσισαν πέρυσι να δώσουν τον αγώνα το 2015 στο Donington Park με την προοπτική το 2016 να το έχουν οι ίδιοι στην καινούρια πίστα Circuit of Wales.

  Τα πράγματα με το Donington Park ωστόσο δεν πήγαν καλά και χθες, Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, ήρθε η ανακοίνωση πως το Βρετανικό GP δεν θα πραγματοποιηθεί στο Donington Park. Οι επικεφαλής του CoW αμέσως κινητοποιήθηκαν και ήρθαν σε συμφωνία με το Silverstone να αναλάβει εκείνο τη διοργάνωση του Βρετανικού GP για τα επόμενα δύο χρόνια, έχοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία από τα προηγούμενα χρόνια.

  Ο Michael Carrick, CEO του CoW, σχολίασε:

  Με χαρά ανακοινώνουμε ότι συμφωνήσαμε με το Silverstone να φιλοξενήσει το Βρετανικό MotoGP το 2015 και το 2016. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη νέα διαχείριση του Silverstone, τους συνεργάτες μας στη Dorna και τους επενδυτές μας που γρήγορα ανταποκρίθηκαν στη στήριξη του αγώνα του 2015 όταν ξεκαθαρίστηκε ότι δεν θα τηρηθεί η συμφωνία με το Donington Park. Με ικανοποίηση εξασφαλίζουμε το μέλλον του αγώνα για τα επόμενα δύο χρόνια τη στιγμή που η πίστα της Ουαλίας κατασκευάζεται. Η σημερινή ανακοίνωση διασφαλίζει πως θα έχουμε Βρετανικό GP το 2015.

  Οι άνθρωποι του Circuit of Wales βρίσκονται στη φάση αντιπαροχής των οικοπέδων που θα γίνει η κατασκευή της πίστας.

  Σχόλια

  Σχόλια