Η Ferrari έχει ανησυχήσει τον ανταγωνισμό

Οι επιδόσεις των Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen έβαλαν τον ανταγωνισμό σε σκέψεις

Η Ferrari τράβηξε τα βλέμματα των αντιπάλων της στις δοκιμές εξέλιξης της Jerez. Οι επιδόσεις των Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen έβαλαν τον ανταγωνισμό σε σκέψεις, είναι όντως γρήγορη η Ferrari; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, ο χρόνος θα δείξει. Ο Daniel Ricciardo δήλωσε ότι θέλει να δει και τις δοκιμές στη Βαρκελώνη οι οποίες θα είναι πιο αντιπροσωπευτικές από αυτές στη Jerez. 19-22 Φεβρουαρίου το πρώτο 4ήμερο και 26 Φεβρουαρίου με 1 Μαρτίου το δεύτερο.

Γνωρίζουμε τους γύρους που συμπλήρωσε η Mercedes και τους χρόνους που σημείωσε η Ferrari. Για να είμαστε ειλικρινείς δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από την Mercedes, αλλά η Ferrari φαίνεται πως έχει βελτιωθεί σημαντικά. Αυτή τη στιγμή δείχνουν πολύ δυνατοί αλλά είναι ακόμα νωρίς και η Jerez είναι μια πίστα που δεν τρέχουμε. Επίσης ποτέ δεν οδηγούμε σε τέτοιες συνθήκες, 5-8 βαθμούς θερμοκρασία. Άλλο ένα στοιχείο για την Jerez είναι ότι η άσφαλτος είναι ιδιαίτερα τραχιά. Δείχνουν δυνατοί αλλά θα κρατήσουν την ίδια φόρμα όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα; Νομίζω ότι η Βαρκελώνη θα μας δώσει μια πιο καθαρή εικόνα.

Κι ο Felipe Massa εντυπωσιάστηκε από τον ρυθμό της Ferrari στη Jerez αλλά κι αυτός περιμένει να δει τις δοκιμές στη Βαρκελώνη.

Αυτές ήταν οι πρώτες ημέρες δοκιμών και γνωρίζουμε ότι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας. Αν η Ferrari είναι το ίδιο γρήγορη και στη Βαρκελώνη τότε πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ότι θα είναι μια δυνατή αντίπαλος, όμως είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Σχόλια

Σχόλια