Το πρώτο σκίτσο του νέου Hyundai Tucson

  Η παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου Tucson θα γίνει στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης

  Δελτίο Τύπου

  Η Hyundai Motor παρουσίασε τα πρώτα σχεδιαστικά δείγματα του επερχόμενου ολοκαίνουργιου νέου compact SUV Tucson, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, στις 3 Μαρτίου 2015.

  Σχολιάζοντας το νέο Tucson, ο Peter Schreyer, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Σχεδιασμού της Hyundai Motor Group, δήλωσε: «Το νέο compact SUV μας θα είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για την μάρκα Hyundai παγκοσμίως. Το νέο Tucson έχει μια τολμηρή και αθλητική παρουσία και μια υπερήφανη στάση. Ο σχεδιασμός του χαρακτηρίζεται από χυτές επιφάνειες, τολμηρές αναλογίες, ευκρινείς γραμμές και – το πιο σημαντικό – την εξαγωνική μάσκα που υπογράφει σχεδιαστικά τη μάρκα μας”.

  Η ισχυρή, σπορ εμφάνιση του SUV ενισχύεται από την ευθεία σιλουέτα και την κομψή χαρακτηριστική γραμμή της. Στο μπροστινό μέρος, διακριτικό χρώμιο πλαισώνει την εξαγωνική μάσκα της Hyundai Motor, η οποία συνδέεται με τις συστάδες των προβολέων δημιουργώντας μια επιβλητική εντύπωση.

  Με περισσότερο από ένα εκατομμύριο πωλήσεις SUV στην Ευρώπη, μετά την εισαγωγή του πρώτου Santa Fe στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η Hyundai Motor έχει εδραιώσει την αξιοπιστία της στην κατηγορία των SUV.

  Η παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου Tucson θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Hyundai Motor, στα πλαίσια της έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης, στην Αίθουσα 1, στις 3 Μαρτίου 2015.

  All New Tuscon teaser

  Σχόλια

  Σχόλια