Αλλαγή τεχνικής

  Ο Dani Pedrosa πρέπει να γίνει πιο επιθετικός σύμφωνα με τον αρχιμηχανικό του

  Ο Ramon Aurin έχει ήδη πιάσει δουλειά στο πλευρό του Dani Pedrosa και μέχρι στιγμής τα πράγματα πάνε καλά. Ο Pedrosa δείχνει ανανεωμένος και στη Sepang η απόδοσή του ήταν εξαιρετική. Σίγουρα σε αυτό έχει βάλει το χεράκι του και ο νέος του αρχιμηχανικός Ramon Aurin ο οποίος αντικατέστησε τον Mike Leitner στο γκαράζ του Ισπανού στη Repsol Honda.

  Μιλώντας στο motogp.com, ο Aurin τόνισε πως ένα βασικό πράγμα που πρέπει να βελτιώσει ο Dani είναι η επιθετικότητα στους πρώτους γύρους προκειμένου να έχει περισσότερες πιθανότητες επιστροφής στις νίκες.

  Ο Aurin είπε:

  Το κλειδί για τον Dani ώστε να γίνει πρωταθλητής είναι η περισσότερη επιθετικότητα. Πέρυσι από τη μέση της χρονιάς μέχρι το τέλος έκανε καλούς αγώνες. Οι κανονισμοί βοήθησαν τους αναβάτες της Open να βρίσκονται μπροστά του στους πρώτους γύρους, δεν είναι τόσο επιθετικός και όντας πολύ ελαφρύς είναι δύσκολο να ζεστάνει τα ελαστικά αμέσως. Χρειάζεται 5 ή 6 γύρους για να πιάσει το ρυθμό του όταν οι υπόλοιποι τον έχουν πιάσει στο 2ο γύρο. Εκεί πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε, να είμαστε πιο επιθετικοί στην αρχή. Δεν γνωρίζω αν θα κερδίσει ή όχι, αλλά σίγουρα θα έχει περισσότερες πιθανότητες.

  Σχόλια

  Σχόλια