Η RBR κρατά τα θετικά από την Jerez

Η Red Bull Racing είχε ένα δύσκολο 4ήμερο στη Jerez αλλά αν το συγκρίνεις με τον εφιάλτη που έζησε πέρυσι δεν ήταν τίποτα

Η Red Bull Racing είχε ένα δύσκολο 4ήμερο στη Jerez αλλά αν το συγκρίνεις με τον εφιάλτη που έζησε πέρυσι δεν ήταν τίποτα. Ο επικεφαλής της ομάδας, Christian Horner, κρατά τα θετικά από τις πρώτες δοκιμές εξέλιξης στην ισπανική πίστα και κάνει σαφές ότι έρχονται αλλαγές και αναβαθμίσεις για τις δοκιμές της Βαρκελώνης.

Οι δοκιμές στη Jerez ήταν πιο θετικές από αυτές πέρυσι. Ναι είχαμε προβλήματα αλλά δεν είναι πολύ μεγάλα συγκριτικά με αυτά που αντιμετωπίσαμε πέρυσι. Το μονοθέσιο δεν λειτουργούσε σωστά ή υπερθερμαινόταν ή έπαιρνε φωτιά. Ναι είχαμε και φέτος προβλήματα που μας καθήλωσαν αλλά αυτές οι δοκιμές ήταν πιο φυσιολογικές από αυτές που είχαμε πριν 12 μήνες. Οι άνθρωποι στο εργοστάσιο έκαναν φανταστική δουλειά, κατασκευάζοντας αυτό το μονοθέσιο και κάνοντάς το να λειτουργήσει. Δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση καθώς μέσα στην επόμενη εβδομάδα πρέπει να γίνουν αλλαγές στον κινητήρα και στο μονοθέσιο.

Σχόλια

Σχόλια