Επιμένει στην επιστροφή η Marussia

Μπορεί το Strategy Group να είπε «όχι» στην επιστροφή της Marussia το 2015 με μονοθέσιο του 2014 αλλά η μικρή ομάδα επιμένει στην προσπάθεια

Μπορεί το Strategy Group να είπε «όχι» στην επιστροφή της Marussia το 2015 με μονοθέσιο του 2014 αλλά η μικρή ομάδα επιμένει στην προσπάθεια. Όπως έχουμε αναφέρει δεν υπήρξε ομοφωνία μεταξύ των ομάδων για την επιστροφή της Marussia. Η Force India ήταν αυτή που αρνήθηκε διότι με την επιστροφή της Marussia στο grid θα χάσει το μερίδιο από τα 40 εκατομμύρια ευρώ των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Marussia (σχετικό θέμα).

Όμως με νέο δελτίο Τύπου η Marussia λέει ότι το Strategy Group είχε αναφέρει τον προηγούμενο μήνα πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν μονοθέσια του 2014 στο πρωτάθλημα του 2015 αρκεί να τροποποιηθούν για να μην παραβαίνουν τους κανονισμούς της νέας χρονιάς.

Ο αναπληρωτής επικεφαλής της Force India, Bob Fernley, δήλωσε ότι δεν είναι αντίθετοι στην επιστροφή της Marussia αλλά αισθάνθηκε ότι οι πληροφορίες που δόθηκαν στο Strategy Group γι’ αυτό το θέμα ήταν ανεπαρκείς. Ο Fernley είχε δηλώσει μετά το συμβούλιο του Strategy Group πως αισθάνθηκαν ότι το σχέδιο επιστροφής της Marussia δεν είχε στέρεες βάσεις.

Ο Graeme Lowdon, πρώην επικεφαλής της Marussia, έκανε σαφές ότι κάθε προσπάθεια που γίνεται έχει σκοπό την εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων ώστε η ομάδα να μπορέσει να αγωνιστεί και πάλι. Βέβαια το ότι οι νέοι επενδυτές της ομάδας παραμένουν στην ανωνυμία βάζει σε σκέψεις αλλά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ομάδα αναφέρει ότι το να ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες θα ήταν λάθος αυτή τη στιγμή.

Σχόλια

Σχόλια