Με νέο κινητήρα η Honda στη Βαρκελώνη

Η MP4-30 θα έχει αναβαθμίσεις στον κινητήρα στις δοκιμές της Βαρκελώνης 19-22/2

Μπορεί το πρώτο τεστ στη Jerez να μην εξελίχθηκε ιδανικά για την McLaren-Honda αλλά οι άνθρωποι της ομάδας έχουν «σηκώσει μανίκια» ώστε στο δεύτερο τεστ της χρονιάς, στη Βαρκελώνη, να έχουν λύσει τα προβλήματα που αντιμετώπισαν. Ο νέος κινητήρας της Honda αντιμετώπισε προβλήματα νεότητας κι άφησε την MP4-30 πολλές ώρες μέσα στο γκαράζ. Προβλήματα με αισθητήρες, με την πίεση των λιπαντικών, με την αντλία καυσίμου αλλά και με το σύστημα ψύξης.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Honda, Yasuhiso Arai, δήλωσε ότι στις δοκιμές της Βαρκελώνης 19-22 Φεβρουαρίου θα φέρουν έναν αναβαθμισμένο κινητήρα για δοκιμές.

Αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες σε αυτές τις δοκιμές αλλά θα λύσουμε τα προβλήματα πριν το επόμενο τεστ στη Βαρκελώνη. Ο νέος κινητήρας θα είναι ένα βήμα μπροστά διότι παίρνουμε τα πράγματα ένα-ένα. Κάποια από τα εξαρτήματα είναι στην τελική τους μορφή αλλά κάποια όχι. Έχουμε ακόμα να πραγματοποιήσουμε πολλές δοκιμές σε διάφορα εξαρτήματα και θα πάρουμε την τελική απόφαση για το ποια θα χρησιμοποιήσουμε πριν την Μελβούρνη.

Σχόλια

Σχόλια