Νέα πρόσωπα στο Μπαχρέιν

Οι Robin Frijns και Giedo van der Garde θα φορέσουν κράνος και θα ριχτούν στη μάχη για το FP1

Με νέα πρόσωπα θα ξεκινήσει το FP1 στο Μπαχρέιν την προσεχή Παρασκευή. Οι Robin Frijns και Giedo van der Garde θα φορέσουν κράνος και θα ριχτούν στη μάχη.

Ο Frijns θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι της CT05 για την πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών. Ο Ολλανδός έχει οδηγήσει ξανά για την Caterham στις χειμερινές δοκιμές στη Jerez. Επίσης εκτός από το FP1 θα οδηγήσει για λογαριασμό της ομάδας και στις προγραμματισμένες δοκιμές μετά το GP του Μπαχρέιν.

Ο Van der Garde θα κάνει το ντεμπούτο του με την C33 στο FP1 του Μπαχρέιν αντικαθιστώντας τον Esteban Gutierrez. Ο Ολλανδός θα οδηγήσει για λογαριασμό της Sauber την 2η ημέρα του τεστ στο Sakhir το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 8-9 Απριλίου. Την πρώτη ημέρα θα οδηγήσει ο Sergey Sirotkin ώστε να μπορέσει να αποκτήσει την πολυπόθητη Superlicence.

Το 2ήμερο 8-9 Απριλίου είναι το πρώτο από τα 4 τεστ που έχουν οι ομάδες μέσα στη χρονιά. Οι δοκιμές αυτές γίνονται για λογαριασμό της Pirelli ώστε να μπορέσει να εξελίξει καλύτερα τα ελαστικά της. Κάθε ομάδα έχει μία ημέρα δοκιμών. Σε αυτό το 2ήμερο θα λάβουν μέρος οι Caterham, Sauber και Williams. Το επόμενο τεστ είναι στη Βαρκελώνη 13-14 Μαΐου, αμέσως μετά το Ισπανικό GP.

Το πρόγραμμα δοκιμών.

Σχόλια

Σχόλια