Συνεργασία Honda-CSS

  Η Honda χορηγός του California Superbike School και του City’s Art

  Δελτίο Τύπου

  H εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda στην Ελλάδα είναι χορηγός του California Superbike School και του City’s A.R.T.

  Πιο συγκεκριμένα οι εκπαιδευτές τόσο του California Superbike School όσο και του City’s Art θα χρησιμοποιούν μοτοσυκλέτες και scooters Honda, του Νο1 κατασκευαστή δικύκλων στον κόσμο, για τις ανάγκες των μαθημάτων και των σεμιναρίων οδήγησης στην πόλη, καθώς αυτές ξεχωρίζουν για τις τεχνολογικές καινοτομίες, την αξιοπιστία και την ποιότητα κατασκευής τους.

  Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. θα παραχωρήσει για σεμιναρίων τις παρακάτω μοτοσυκλέτες και scooters: CBR1000RR, CBR600RR, CBR600F, NC750D Integra και Forza 300.

  Το California Superbike School είναι αναγνωρισμένο παγκοσμίως, σαν το πιο ολοκληρωμένο σχολείο εκπαίδευσης μοτοσικλετιστών στον κόσμο, ξεκίνησε το 1976 στην Αμερική για να μυήσει όλους εμάς στην Τέχνη Οδήγησης της Μοτοσυκλέτας.

  Τα τελευταία 38 χρόνια ο Keith Code, ο ιδρυτής του California Superbike School, έχει εκπαιδεύσει πάνω από 180.000 αναβάτες παγκοσμίως και δεκάδες παγκόσμιους πρωταθλητές. Τα επίπεδα εκμάθησης (Level) του σχολείου είναι τέσσερα και καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των οδηγικών αναγκών ενός αναβάτη. Όλοι οι αναβάτες αρχίζουν από το πρώτο (Level I) και το κάθε επίπεδο ολοκληρώνεται σε μία ημέρα. Με συγκεκριμένη μεθοδολογία, σειρά ασκήσεων και θεωρίας, ο αναβάτης αποκτά άνεση με τις γνώσεις που αποκομίζει, αναβαθμίζοντας τη σχέση του με την μοτοσυκλέτα, καταλήγοντας να οδηγεί με περισσότερη ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

  Το Ελληνικό παράρτημα έχει αναγνωρίσει διεθνώς 5 Έλληνες εκπαιδευτές και μία αλυτάρχη/υπεύθυνη κανόνων ασφαλείας και σήμερα επανδρώνει με επιτυχία σχολεία στην Η.Π.Α., Τουρκία, στη Σαουδική Αραβία, τη Νότιο Αφρική, την Ισπανία και τα Η.Α.Ε.

  Το πρόγραμμα σεμιναρίων City’s Advance Riding Technics ή εν συντομία City’s A.R.T, αναφέρεται σε αναβάτες μοτοσυκλετών που κινούνται κυρίως στο αστικό κύκλο. Στόχος του προγράμματος είναι η μετάδοση των βασικών αρχών οδήγησης ενός δικύκλου και να επισημάνει και άμεσα να επανορθώσει τα συνήθη λάθη χειρισμού που κάνουν οι αναβάτες μοτοσυκλετών όταν κινούνται σε αστικές ταχύτητες. Οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του California Superbike School επιβλέπουν και διορθώνουν με το σωστό τρόπο τη τεχνική κατάρτιση του κάθε αναβάτη, επιβεβαιώνοντας έτσι την σωστή εφαρμογή της τεχνικής.

  Το CIty’s A.R.T. σχεδιάστηκε, όπως και το California Superbike School από τον cornering guru Keith Code, μετά από αίτηση του Υπουργείου Αμύνης για μείωση των ατυχημάτων των στρατιωτών και για λογαριασμό των Ειδικών Δυνάμεων των Η.Π.Α. Μετά από 8 χρόνια εφαρμογής στις ΗΠΑ το ποσοστό μείωσης των ατυχημάτων ξεπέρασε το 40% απόδειξη του άριστου σχεδιασμού και της σωστής ύλης. Το πρόγραμμα μεταφέρεται αυτούσιο στην Ελληνική αγορά μετά από αίτησή μας καταφέρνοντας με αυτό το τρόπο να γίνει η δεύτερη χώρα στη Ευρώπη και η τρίτη παγκοσμίως που θα λειτουργήσει εμπορικά.
  Πληροφορίες για το California Superbike School μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.superbikeschool.co.gr/index.php

  Σχόλια

  Σχόλια