Τι είπαν Rossi και Lorenzo

  Οι Rossi και Lorenzo αισιόδοξοι για επιστροφή στην κορυφή το 2015

  Στην Μαδρίτη έγινε σήμερα η παρουσίαση της εργοστασιακής Movistar Yamaha YZR-M1. Ένας χειμώνας εξέλιξης από το εργοστάσιο της Yamaha πέρασε, μαζί και η σκληρή προπόνηση των αναβατών ώστε να είναι σε θέση να διεκδικήσουν τους φετινούς τίτλους. Κατά την παρουσίαση της νέας μοτοσικλέτας και των ομάδων που πλαισιώνουν δύο από τους κορυφαίους αναβάτες στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, οι πρωταθλητές έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις.

  Ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Valentino Rossi δήλωσε:

  Η παρουσίαση της νέας χρονιάς είναι πάντα μια ιδιαίτερη στιγμή. Σ’αυτήν την παρουσίαση βλέπω για πρώτη φορά την καινούρια μου μοτοσικλέτα, τα νέα χρώματα, τη νέα σχεδίαση. Κάθε φορά για μένα είναι ένα δυνατό συναίσθημα. Το να παρουσιάσεις την μοτοσικλέτα και την ομάδα σημαίνει ότι η νέα χρονιά είναι έτοιμη να ξεκινήσει. Ο πόθος να ξεκινήσει μια νέα πρόκληση είναι πραγματικά τεράστιος, ειδικά μετά την πολύ θετική κατάληξη της περσινής χρονιάς. Το να τερματίσουμε δεύτεροι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν πολύ σημαντικό, αλλά αυτή τη χρονιά ο στόχος είναι ακόμα υψηλότερος. Η Yamaha δούλεψε πολύ σκληρά κατά τη διάρκεια του χειμώνα, το ίδιο κι εγώ. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση, αισθάνομαι καλά, προπονούμαι πολύ και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω τη σκληρή δουλειά στο test της Sepang. Η νέα μοτοσικλέτα είναι πολύ όμορφη, μου αρέσει πραγματικά. Τώρα θέλω να βρεθώ με την ομάδα μου και να δουλέψω με όλους ώστε να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά. Θα έχω πολύ δυνατούς αντιπάλους, ξεκινώντας από τον teammate μου ο οποίος αυτό το χειμώνα θα είναι σίγουρα καλύτερα προετοιμασμένος. Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε ένα καλό test και να φτάσουμε στον πρώτο αγώνα με όλα τα πράγματα στη σωστή τους θέση, έτσι τότε θα μπορούμε να είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε για την νίκη.

  Ο 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jorge Lorenzo δήλωσε:

  Αυτή η εκδήλωση σημαίνει μια ιδιαίτερη συνάντηση για όλους μας. Είναι η επίσημη έναρξη για τη νέα χρονιά και πρέπει να πω ότι συνήθως είναι μια ξεχωριστή στιγμή γιατί μπορούμε να δούμε την τελική σχεδίαση καθώς και τα νέα χρώματα της μοτοσικλέτας. Λατρεύω τη νέα μοτοσικλέτα και περιμένω να την δοκιμάσω το συντομότερο δυνατόν. Με την παρουσίαση ξεκινά μια νέα πρόκληση, μια φανταστική πρόκληση. Έχω πολύ περισσότερο κίνητρο από ποτέ να ξεκινήσει η νέα χρονιά. Έχω προετοιμαστεί καλά σωματικά επίσης αισθάνομαι και ψυχικά καλά. Αυτή τη χρονιά έχουμε υψηλές προσδοκίες με την νέα M1 γιατί το 2014 βρήκαμε στο τέλος μια καλή βάση και μπορούσαμε να παλέψουμε για το βάθρο συχνότερα κατά το δεύτερο μισό της χρονιάς. Έχω την πεποίθηση ότι φέτος αυτό θα αλλάξει και μαζί η Yamaha κι εγώ θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε τον σκοπό μας: να παλέψουμε για τον τίτλο. Πέρυσι πολλά συνέβησαν αλλά έμαθα αρκετά επίσης και πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε μια εξαιρετική χρονιά. Ανυπομονώ για την έναρξη της χρονιάς στο Κατάρ!

  Σχόλια

  Σχόλια