Όλα έτοιμα για το SMF 2014

  Το Sfendami Mountain Festival ανοίγει τις πύλες του στις 26 Απριλίου

  Δελτίο Τύπου

  Αντίστροφη μέτρηση για το 8ο SMF 8ου SFM (SFENDAMI MOUNTAIN FESTIVAL) με πολλά ενδιαφέροντα θέματα να βρίσκονται σε εξέλιξη. Η Εταιρία Pharm Net με τα προϊόντα της highs5 αναλαμβάνει την υποστήριξη όλων των αγώνων του διημέρου για τους αθλητές και σε όλους τους σταθμούς τροφοδοσίας. Η εταιρία AMSTEL ένας εκ των χορηγών της εκδήλωσις , με την μπύρα Radler και την Amstel Free θα δροσίσει όλους τους συμμετέχοντες αθλητές του διημέρου.

  Η εγγραφές αθλητών συνεχίζονται μέσω της ηλεκτρονικής υποβολής συγκεντρώνοντας έως τώρα αξιόλογους αθλητές ανάμεσα τους και την 2η περσινή νικήτρια ΜΑΚΚΟΗ ΡΑΝΝΕΛΛΕ αθλήτρια της KASIMIS TRAINING. Ο αγώνας ορεινού τρεξίματος των 23 χιλ είναι ενταγμένος στο πρωτάθλημα της Salomon για νέους κάτω των 23 ετών και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον για την διεκδίκηση βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

  Το 8ο SMF από φέτος έχει εντάξει στον αγώνα ορεινού τρεξίματος και αγώνα 10 χιλ .Για τους μικρούς μας φίλους εκτός των παράλληλων εκδηλώσεων τους περιμένουν και οι αγώνες ορεινού τρεξίματος και ορεινής ποδηλασίας ηλικίας 3-12 ετών. Για τους φίλους ποδηλάτες εκτός των αγώνων elite man-woman που έχουν ενταχτεί στο καλεντάρι της uci (παγκόσμια ομοσπονδία ποδηλασίας ) και τον αγώνα των 42 χιλ υπάρχει και ο αγώνας των 23 χιλ όπου εκτός την κατηγορία fun υπάρχει και η κατηγορία 12 -15 ετών δίνοντας την δυνατότητα να συμμετέχουν όλοι σε αυτήν την μεγάλη γιορτή.

  Το ταξιδιωτικό γραφείο από Αθήνα Χαλούλος οργανώνει εκδρομή για τους φίλους από Aθήνα. Η εκδρομή οργανώνεται από 25-27 Απριλίου και περιλαμβάνει. Την μεταφορά των αγωνιζομένων-επισκεπτών ΑΘΗΝΑ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ-ΑΘΗΝΑ .Το ξενοδοχείο – 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό. Μεταφορά των αγωνιζομένων με τα ποδήλατα από το ξενοδοχείο στον χώρο των αγώνων με επιστροφή. Τρέιλερ μεταφοράς ποδηλάτων. Η προσφορά ισχύει για ελάχιστη συμμετοχή 30 ατόμων και τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχής θα είναι η 15/4/2014.

  ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ 100€
  ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ 90€
  Πληροφορίες τηλ. 210 322 3228 Κιν . 6942556323

  Η έκθεση που θα λειτουργήσει μέσα στο διήμερο έχει προσελκύσει πολλές εταιρίες ανάμεσα τους και τους Αφοί Κοκότη , orient bikeς , Theodorou Gas , .Sunick ,.Ideal bikes-Scott ,Specialized, Action Bike Club, Auto house ,Red Zeppelin ,Optikon , Cube ,.K.sports,. Pharmnet,Wish Bars-Nutriexperts ,Κτήμα Χρόνη κ.α . Eταιρίες που ενδιαφέρονται για παρουσία στο 8ο SMF θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την διοργάνωση καθώς ο χώρος σύντομα θα έχει συμπληρωθεί

  Όλες οι εξελίξεις για το 8ο SMF στο www.sfendami.gr

  Σχόλια

  Σχόλια