Στο πλευρό του Νότη

  Γίνε χορηγός στην προσπάθεια του Νότη Παπαπαύλου

  Δελτίο Τύπου

  Ας βοηθήσουμε την προσπάθεια του Νότη

  Ο 14χρονος αγωνιζόμενος Νότης Παπαπαύλου, που φέτος τρέχει στην παγκοσμίου επιπέδου σειρά αγώνων “Moriwaki 250 Junior Cup” χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας!

  Ο μόνος Έλληνας οδηγός που επιχειρεί κάτι τέτοιο, ξεκίνησε τη συμμετοχή αυτή βασιζόμενος σε αρκετές υποσχέσεις χορηγιών, που όμως – ενώ έχει αρχίσει η αγωνιστική δράση – δεν έχουν γίνει πραγματικότητα, εκτός δύο περιπτώσεων (Jet Oil και Σ.Ο.Α.Μ.), που όμως δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της ομάδας για τη συνέχεια του θεσμού.

  Ένας από τους Ολλανδούς συμμετέχοντες έδωσε την ιδέα, με την χορηγία του από απλούς φίλους των αγώνων, οι οποίοι προσφέροντας 10€ αναγράφουν το όνομά τους πάνω στη μοτοσυκλέτα!
  Έτσι λοιπόν και ο Νότης ζητάει τη βοήθεια όλων των φίλων της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα και δημιούργησε με την μητέρα του έναν τραπεζικό λογαριασμό στην ΕΘΝΙΚΗ τράπεζα, με νούμερο 725/707589-86 (IBAN GR9301107250000072570758986 κωδικός Swift (BIC) ETHNGRAA για Έλληνες του εξωτερικού) στα ονόματα Παναγιώτης Παπαπαύλου και Παναγιώτα Βασιλάκη, όπου όλοι όσοι θέλουν, μπορούν να καταθέσουν κατ’ ελάχιστο 10€ και μαζί να γράψουν το όνομά τους ή το όνομα κάποιου προσώπου που θέλουν να φαίνεται πάνω στη μοτοσυκλέτα του Νότη.
  Με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν χορηγοί της προσπάθειας που έχει ως απώτερο στόχο να φθάσει ο Έλληνας οδηγός να αγωνιστεί στο μέλλον στην κατηγορία Moto3 του MotoGP!

  Ας βοηθήσουμε λοιπόν όλοι την προσπάθεια του Νότη!

  Tην Εθνική αυτή προσπάθεια στηρίζει σύσσωμος ο ειδικός τύπος της μοτοσυκλέτας της χώρας μας! Συγκεκριμένα χορηγοί επικοινωνίας της ομάδας είναι τα περιοδικά MOTOGP WORLD και ΜΟΤΟ ΤΡΙΤΗ και οι διαδικτυακοί ισότοποι: www.zougla.gr, www.motograndprix.gr, www.bikeit.gr, www.mototriti.gr, www.bikerspirit.net, www.motorsite.gr, www.mrbike.gr.

  Τον αθλητή της ΛΕΜΟΤ υποστηρίζουν ως χορηγοί η Jet Oil και ο ΣΟΑΜ (Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Μοτοσυκλέτας).

  Σχόλια

  Σχόλια